Σταμάτησαν να βγάλουν μια απλή φωτογραφία

Tο νεαρό ζευγάρι ήταν ενθουσιασμένο με την προοπτική του πρώτου τους παιδιού κι έτσι ο Dan ήξερε ότι η θάλασσα ήταν το τέλειο φόντο για τη φωτογράφιση τους.

Τράβηξε τη φωτογραφία και συνειδητοποίησε ότι ήταν τόσο τυχερός που είχε καταφέρει να τραβήξει μαζί και ένα δελφίνι που είχε ξεπηδήσει από τη θάλασσα.

eggyos-delfini1

Η γυναίκα του έχασε το θέαμα, αλλά όταν ο Dan κοιτούσε τις φωτογραφίες, πρέπει να ήταν πολύ χαρούμενος με αυτό που είδε. Έβγαλε κατά τύχη μία μοναδική φωτογραφία.

Η Angeline πόζαρε στα γρήγορα για μια φωτογραφία, αλλά δεν ήξερε ότι θα γινόταν viral. Φαίνεται ότι κάτι μεγάλο και σκοτεινό εμφανίστηκε καθώς ο άντρας της τραβούσε τη φωτογραφία. Τι θα μπορούσε να είναι;

eggyos-delfini2

Ένα τεράστιο δελφίνι είχε ξεπηδήσει από τη θάλασσα ακριβώς τη στιγμή που ο άντρας της έβγαζε τη φωτογραφία. Τα δελφίνια είναι γνωστά για την ευφυΐα τους, αλλά αυτό εδώ σίγουρα ξεχωρίζει.

Σαν να ήξερε τι επρόκειτο να συμβεί και ποια ήταν η κατάλληλη στιγμή! Η φωτογραφία έγινε γρήγορα viral και όλοι ενθουσιάστηκαν βλέποντας το δελφίνι αλλά και την κοιλιά της Angeline!

Λίγες μόλις ημέρες μετά από αυτό το περιστατικό, η Angeline γέννησε ένα υπέροχο αγοράκι. Δεν το ονόμασαν Φλίπερ, όπως το δελφίνι στην ομώνυμη ταινία, αλλά ανυπομονούν να μοιραστούν μαζί του την ιστορία.

Ποιος ξέρει, μπορεί και να γίνει υδροβιολόγος! Συγχαρητήρια σ’αυτή την όμορφη οικογένεια.

eggyos-delfini3