Άλλες δύο διάσημες ηθοποιοί αποκαλύπτουν πως έπεσαν θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον Harvey Weinstein

 

Η Angelina Jolie και η Gwyneth Paltrow ανάμεσα στα θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης του Harvey Weinstein
Σοκαρισμένο είναι το Χόλιγουντ μετά την είδηση που ήρθε στο φως της δημοσιότητας εδώ και λίγες ημέρες για τον Harvey Weinstein.Ο βραβευμένος με Όσκαρ παραγωγός κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση. Γνωστές ηθοποιοί καταγγέλλουν ότι τις εξανάγκαζε σε σεξουαλικές πράξεις

Τα νέα στοιχεία σοκάρουν ακόμη περισσότερο αφού όπως αποκαλύπτει η New York Times ανάμεσα στα πρόσωπα που έπεσαν θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης του Harvey Weinstein, ήταν η Angelina Jolie αλλά και η Gwyneth Paltrow στα πρώτα βήματα της καριέρα τους.

«Προειδοποιούσα τις γυναίκες που μου έλεγαν ότι θα συνεργαστούν μαζί του να έχουν το νου τους. Αυτού του είδους η συμπεριφορά απέναντι στις γυναίκες είναι απαράδεκτη σε οποιοδήποτε κλάδο», είπε η Jolie μιλώντας στους New York Τimes.

«Ήμουν παιδί, ένιωθα τρομοκρατημένη», είπε στους NYT η Paltrow όταν εκείνος την συνάντησε, περιγράφοντας εκείνη την τραυματική νύχτα. «Όλοι ήθελαν από εμένα να κρατήσω το μυστικό», είπε η ηθοποιός περιγράφοντας τον παραγωγό «πότε φιλικό και υποστηρικτικό, πότε επιθετικό και νταή».

(Visited 13 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
0Shares
Scroll to top