Αγωγή εναντίον του Johnny Depp κατέθεσαν οι σωματοφύλακές του, κάνοντας λόγο για “ανυπόφορη” διετία!

Αγωγή κατέθεσαν δύο πρώην σωματοφύλακες του Johnny Depp κατηγορώντας τον ότι τους υποχρέωνε να εργάζονται περισσότερες ώρες, ότι υποαμείβονταν και ότι αναγκάζονταν να κάνουν baby sitting στα παιδιά του, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail.

Oι Eugene Arreola και Miguel Sanchez κατέθεσαν αγωγή εις βάρος του ηθοποιού χθες στην Καλιφόρνια κάνοντας λόγο για μια «ανυπόφορη» διετία κατά την οποία του πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους.

Οι πρώην σωματοφύλακες καταγγέλλουν ότι κατά το διάστημα Απριλίου 2016-Ιανουαρίου 2018 δεν τους καταβλήθηκαν οι υπερωρίες, ενώ δεν τους προσφέρθηκαν γεύματα και ώρες ξεκούρασης για το διάστημα που φρόντιζαν τον Depp και την οικογένειά του.

Στην αγωγή περιλαμβάνονται αποκαλυπτικές λεπτομέρειες μεταξύ των οποίων και ότι οι πρώην σωματοφύλακες κάποτε χρειάστηκε να σκουπίσουν ναρκωτικά από το πρόσωπο του Depp, μέσα σε ένα κλαμπ, προκειμένου να μη το δουν οι υπόλοιποι θαμώνες του.

Η αγωγή, η οποία περιήλθε χθες Τρίτη στην κατοχή της Daily Mail, περιγράφει πώς ο Miguel Sanchez και ο Eugene Arreola, ένας 38χρονος βετεράνος του Αστυνομικού Τμήματος του Λος Άντζελες, αρχικά εργάζονταν με κέφι για τον Depp ενώ ήταν υπάλληλοι εταιρείας ιδιωτικής ασφαλείας, την οποία είχε ο ίδιος προσλάβει χρόνια προτού ξεκινήσουν τα προβλήματα.

Ο Eugene Arreola ξεκίνησε να εργάζεται για τον Depp το 2007 και μάλιστα συνδέθηκε φιλικά με την μητέρα του Betty Sue Palmer, όπως αναφέρεται στην αγωγή.

«Στις αρχές του 2016, άρχισε να παρατηρεί μια τεράστια αλλαγή στον Depp και στην ατμόσφαιρα στο σπίτι του στο Χόλιγουντ. Ο ηθοποιός άρχισε να κάνει ξαφνικές και δραστικές αλλαγές στο προσωπικό και στους μάνατζέρ του προκαλώντας τεράστια οικονομική ζημιά για όλους γύρω του εκτός από τον ίδιο», σύμφωνα με την αγωγή.

Μεταξύ άλλων, οι δύο πρώην σωματοφύλακες καταγγέλλουν ότι «καλούνταν διαρκώς να κάνουν τους οδηγούς ανάλογα με τα κέφια του Depp και της οικογένειάς του και να οδηγούν οχήματα που μετέφεραν παράνομες ουσίες ή ανήλικους…».

 

(Visited 3 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
0Shares
Scroll to top