Αινιγματική η τοποθέτηση της Uma Thurman σχετικά με τον Harvey Weinstein

 

Ερωτηματικά προκάλεσε η Uma Thurman με τη δήλωσή της για τον Harvey Weinstein
Αινιγματική θα θεωρήσουμε την τοποθέτηση της  Uma Thurman μετά την πρόσφατη δήλωσή της για τον σεξομανή παραγωγό Harvey Weinstein.Η διάσημη ηθοποιός ρωτήθηκε στο κόκκινο χαλί για την πληθώρα καταγγελιών περί σεξουαλικών παραπτωμάτων κατά διαφόρων ανδρών στη βιομηχανία ψυχαγωγίας.

«Δεν έχω να πω το παραμικρό γιατί δεν είμαι παιδί και έχω μάθει πως όταν μιλάω με θυμό, συνήθως μετά λυπάμαι για τον τρόπο που εκφράστηκα», είπε η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξη στο «Hollywood Access».

«Έτσι, περιμένω να αισθανθώ λιγότερο θυμωμένη… και όταν είμαι έτοιμη, θα πω όσα πρέπει να πω», δήλωσε η Thurman. Η απάντησή της προκάλεσε διάφορα σενάρια για την ερμηνεία που κρύβεται πίσω από τα λόγια της καθώς αρκετοί εικάζουν πως ίσως και η ίδια να είναι θύμα του Weinstein ή κάποιου άλλου υψηλόβαθμου στελέχους της βιομηχανίας.

H Uma Thurman συνεργάστηκε με τον Harvey Weinstein- ο οποίος πλέον κατηγορείται για βιασμό και σεξουαλικές παρενοχλήσεις σε περισσότερες από 90 γυναίκες – σε διάφορες ταινίες, όπως το «Kill Bill» και το «Pulp Fiction».

(Visited 50 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
0Shares
Scroll to top