Αλλαγή πλεύσης για το ημερολόγιο της Pirelli! Αντικαθιστά το γυμνό με το συναίσθημα .

 

Οι αρετουσάριστες φωτογραφίες των Nicole Kidman και Uma Thurman στο ημερολόγιο της Pirelli

Το 2016, η Pirelli αποφάσισε να κάνει αλλαγή πλεύσης και ν’ αλλάξει ριζικά τη φιλοσοφία του θρυλικού της ημερολογίου για να έρθει σε επαφή με τα ήθη και τις αξίες της σύγχρονης εποχής.

Με την Annie Leibovitz πίσω από το φακό, το Pirelli Calendar 2016 είχε ως πρωταγωνίστριες ονόματα όπως αυτό της Patti Smith, της Yoko Ono, της Serena Williams, της Amy Schumer και άλλων υπέροχων, εντυπωσιακών και πανέμορφων γυναικών που κάποτε δεν θα έπεφταν ούτε ως πρόταση σε meeting των υπεύθυνων του ημερολογίου.

Το νέο ημερολόγιο του 2017 κυκλοφορεί με τίτλο «Εmotional» αντικαθιστώντας το γυμνό με το συναίσθημα και περιλαμβάνει 14 από τις αγαπημένες κυρίες του Hollywood χωρίς καθόλου ρετούς: Nicole Kidman, Lupita Nyong’o, Uma Thurman, Lea Seydoux, Rooney Mara, Kate Winslet, Robin Wright, Julianne Moore, Alicia Vikander, Charlotte Rampling, Zhang Ziyi, Penelope Cruz, Jessica Chastain and Helen Mirren.

Τη φωτογράφηση ανέλαβε ο σπουδαίος Peter Lindbergh, ο οποίος και είπε στη Vogue πως η φετινή επιλογή γυναικών «είναι η απάντηση στην ψεύτικη εικόνα που έχει δημιουργήσει για την ομορφιά η βιομηχανία».

Ο ίδιος σχολίασε πως επέλεξε τα φετινά του μοντέλα συγκεντρώνοντας ηθοποιούς που παίζουν σε κατεξοχήν ποιοτικές ταινίες και έπειτα τις άφησε να είναι ο εαυτός τους μπροστά στον φωτογραφικό του φακό.

 

(Visited 10 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
0Shares
Scroll to top