Ανακοινώθηκε η απόφαση κηδεμονίας για τα παιδιά Angelinas – Brad

Βγήκε η προσωρινή απόφαση κηδεμονίας για τα παιδιά των Brangelina

Βγήκε η προσωρινή απόφαση κηδεμονίας για τα παιδιά των Brangelina

Δύο μήνες από την ημέρα που ο χωρισμός του Brad Pitt και της Angelina Jolie ανακοινώθηκε επίσημα , τα σενάρια για  την επιμέλεια των έξι παιδιών ήταν πολλά.

Πριν λίγες ώρες βγήκε η επίσημη απόφαση της κηδεμονίας των παιδιών, η οποία σύμφωνα με εκπρόσωπο του ζευγαριού είναι προσωρινή αλλά κοινή.

Συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος των Brangelina δήλωσε:

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι κοινωνικοί λειτουργοί έχουν ενθαρρύνει το ζευγάρι να πάρει μια κοινή απόφαση σχετικά με την κηδεμονία των παιδιών, η οποία είναι νομικά δεσμευτική και έχει υπογραφεί εδώ και μια εβδομάδα και από τις δύο πλευρές. Η συμφωνία αναφέρει ότι και τα 6 παιδιά θα μείνουν με την μητέρα τους ενώ θα συνεχίσουν να έχουν θεραπευτικές επισκέψεις με τον πατέρα τους. Αυτό έχει αποφασιστεί από τους κοινωνικούς λειτουργούς καθώς θα βοηθήσει όσο το δυνατόν περισσότερο τα παιδιά.

Δεν είμαστε σε θέση να συζητήσουμε περισσότερες λεπτομέρειες. Ελπίζουμε τώρα που είναι ξεκάθαρο πως τα γεγονότα που οδήγησαν στην απόφαση του χωρισμού αφορούν και ανήλικα παιδιά αλλά και την ποιότητα ζωής τους, θα υπάρξει κατανόηση σχετικά με την ευαίσθητη οικογενειακή κατάσταση. Πιστεύουμε ότι και οι δύο πλευρές είναι αφοσιωμένες στο να θεραπευτεί η οικογένεια και σας ζητάνε κατανόηση σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που περνούν».

(Visited 15 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
0Shares
Scroll to top