Απέσυραν τη βράβευση με την οποία θα τιμούσαν τον Kevin Spacey μετά τις πρόσφατες αποκαλύψεις.

Ανακλήθηκε βραβείο Emmy με το οποίο θα τιμούσαν τον Kevin Spacey
Να μην βραβεύσουν τελικά τον Kevin Spacey με το International Emmy Founders Award αποφάσισαν οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης μετά τις κατηγορίες εναντίον του για σεξουαλική παρενόχληση απέναντι σε ένα 14χρονο αγόρι τη δεκαετία του ’80.Ο Kevin Spacey, που έχει τιμηθεί δύο φορές με Όσκαρ, επρόκειτο να λάβει το συγκεκριμένο βραβείο τον επόμενο μήνα σε εκδήλωση στη Νέα Υόρκη.

Η International Academy of Television Arts and Sciences εξέδωσε σχετική ανακοίνωση όπου αναφέρει πως «στον απόηχο των πρόσφατων γεγονότων» θα αποσύρει την βράβευση του ηθοποιού.

Ο Anthony Rapp, που παίζει στη σειρά «Star Trek: Discovery» ισχυρίζεται πως ο Spacey τον είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά όταν ήταν έφηβος στο σπίτι του τότε 26χρονου ηθοποιού. Ο Spacey αν και δήλωσε πως δεν θυμάται το περιστατικό, ζήτησε συγγνώμη από τον Rapp, αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα πως είναι ομοφυλόφιλος.

Η κίνησή του εξόργισε αρκετούς διάσημους στο Χόλιγουντ, που τον κατηγόρησαν πως υπονοεί ότι το coming out και η συμπεριφορά του απέναντι σε έναν ανήλικο συνδέονται με οποιονδήποτε τρόπο.

(Visited 4 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
0Shares
Scroll to top