Αυτές είναι οι 6 γυναίκες που τίμησε το Variety για την φιλανθρωπική τους δράση.

 

Το Variety τίμησε έξι γυναίκες για την φιλανθρωπική τους δράση
Οι ηθοποιοί του Χόλιγουντ Blake Lively και Jessica Chastain ήταν δύο από τις έξι γυναίκες που τιμήθηκαν για το φιλανθρωπικό τους έργο με οργανώσεις που βοηθούν τις γυναίκες και τα παιδιά.

Οι δύο σταρ του Χόλιγουντ βρέθηκαν μαζί με την τραγουδίστρια και ηθοποιό Audra McDonald, την τηλεπερσόνα Gayle King, την επιχειρηματία Shari Redstone και την Chelsea Clinton, αντιπρόεδρο στο Ίδρυμα Κλίντον στο φιλανθρωπικό γεύμα Power of Women του Variety κατά το οποίο τιμήθηκαν για το έργο τους.

Η Jessica Chastain είναι θερμή υποστηρίκτρια της οργάνωσης Planned Parenthood για την οποία δηλώνει ότι σ’ αυτήν «οφείλω την καριέρα που έχω σήμερα».

«Είμαι το πρώτο άτομο στην οικογένειά μου… που δεν έχω μωρό από την εφηβεία, είμαι το πρώτο άτομο που πήγα στο κολέγιο και πήρα κολεγιακή μόρφωση και είχα την επιλογή στον οικογενειακό προγραμματισμό», δήλωσε στο Reuters.

Η Blake Lively, η οποία τιμήθηκε για τη δουλειά της στην μη κυβερνητικό οργάνωση Child Rescue Coalition, που ασχολείται με την πάταξη της παιδικής πορνογραφίας, δήλωσε ότι νιώθει να «ντρέπεται» που παρακάθισε σε αυτό το γεύμα μαζί με τις υπόλοιπες σταρ.

«Ακριβώς γιατί είμαι εδώ χάρη στην οργάνωση και δεν αισθάνομαι ότι μου αξίζει αυτό», είπε.

(Visited 12 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
0Shares
Scroll to top