Αυτό είναι το νέο λογότυπο του οίκου μόδας Burberry

Η ανακοίνωση του διορισμού του Ρικάρντο Τίσι (Riccardo Tisci) ως νέου επικεφαλής δημιουργικού του οίκου Burberry αποτέλεσε έκπληξη νωρίτερα φέτος.

Αλλά ο πρώην διευθυντής δημιουργικού του Givenchy εξέφρασε την άποψή του για τη μετακίνηση, λέγοντας: «Τρέφω τεράστιο σεβασμό για τη βρετανική κληρονομιά του Burberry και είμαι ενθουσιασμένος για τις δυνατότητες αυτής της εξαιρετικής μάρκας». Τώρα όμως, ο Τίσι πήρε την πολύτιμη κληρονομιά του brand και έκανε μίξη, παρουσιάζοντας σήμερα ένα νέο μονόγραμμα και λογότυπο του βρετανικού οίκου μόδας πολυτελείας.

Εμπνευσμένο από τα αρχεία του οίκου και σχεδιασμένο από τον εξέχοντα Άγγλο καλλιτεχνικό διευθυντή/ γραφίστα Πίτερ Σαβίλ – ο οποίος σχεδίασε εξώφυλλα δίσκων για τους Joy Division και New Order στην Factory Records και πιο πρόσφατα συνεργάστηκε με τον Paco Rabanne – το μονόγραμμα αποτελείται από ένα σύμπλεγμα των γραμμάτων Bs και Ts (από τα αρχικά του Thomas Burberry, ιδρυτή του οίκου) και έχει χρώμα πορτοκαλί, λευκό και χρυσό. Το λογότυπο είναι καθαρό, σε γραμματοσειρά sans-serif και πιο μοντέρνο, με έντονα κεφαλαία γράμματα.

Screenshot_52

Τα σχέδια δημοσιεύθηκαν σήμερα το πρωί στους λογαριασμούς στο Instagram του Burberry και του Ρικάρντο Τίσι μαζί με τα email που αντάλλαξαν ο Τίσι και ο Σαβίλ κατά τη διαδικασία σχεδιασμού-ενόψει της προετοιμασίας για την πρώτη εμφάνιση του διευθυντή δημιουργικού τον Σεπτέμβριο.

Πηγή: www.news.gr

(Visited 14 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
0Shares
Scroll to top