Γιατί δηλώσε μετανοιωμένη η Rebecca Hall από τη συνεργασία της με τον Woody Allen?

 

Η Rebecca Hall μετανιωμένη από τη συνεργασία με τον Woody Allen δώρισε την αμοιβή της στο «Time's Up»

Η Rebecca Hall λέει πως μετάνιωσε για τη συνεργασία της με τον Woody Allen και αποφάσισε να δωρίσει την αμοιβή της από τις ταινίες, που έκανε με τον σκηνοθέτη, στο κίνημα για την αντιμετώπιση της σεξουαλικής παρενόχλησης «Time’s Up».

Η 35χρονη ηθοποιός δημοσίευσε ένα μακροσκελές κείμενο στο λογαριασμό της στο Instagram, όπου εξηγεί το σκεπτικό πίσω από την απόφασή της.

Σε αυτό αναφέρει, μεταξύ άλλων, πως οι δηλώσεις της Dylan Farrow, κόρης του Woody Allen, την έκαναν να συνειδητοποιήσει πως η συνεργασία της με τον αμφιλεγόμενο σκηνοθέτη ήταν λάθος.

Η Dylan Farrow ισχυρίζεται πως ο 82χρονος σήμερα σκηνοθέτης την κακοποίησε όταν εκείνη ήταν παιδί. Ο Woody Allen έχει αρνηθεί από χρόνια τις σχετικές κατηγορίες, που ήρθαν για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας το 1992, μετά τον εκρηκτικό χωρισμό του από την Mia Farrow.

Η Rebecca Hall εμφανίζεται στη νέα ταινία του Woody Allen «A Rainy Day in New York». «Όταν μου το ζήτησαν, πριν από περίπου επτά μήνες, αμέσως είπα ναι. Μου έδωσε έναν από τους πρώτους σημαντικότερους ρόλους μου σε ταινία, κάτι για το οποίο πάντα υπήρξα ευγνώμων, ήταν μια μέρα στην πόλη μου- εύκολο.», γράφει η ηθοποιός στην ανάρτησή της.

Από τότε που αποδέχθηκε το ρόλο, λέει όμως πως συνειδητοποίησε ότι «πλέον δεν υπάρχει τίποτα εύκολο σε όλο αυτό». Κατόπιν «βαθιάς σκέψης», δηλώνει ότι παραμένει «μπερδεμένη και λυπημένη».

(Visited 12 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
0Shares
Scroll to top