Γιατί μετακομίζει το πριγκηπικό ζεύγος Harry & Meghan? Ποιος είναι ο λόγος που το κάνει απαραίτητο?

Όπως έγινε γνωστό πριν λίγες ώρες ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex θα μετακομίσουν στις αρχές του νέου έτους στη νέα τους κατοικία που βρίσκεται στο παλάτι του Windsor με πολλούς να υποστηρίζουν πως οι συχνές αντιπαραθέσεις ανάμεσα στην Kate Middleton και τη Meghan Markle φαίνεται να κρύβονται πίσω από την απόφαση του ζευγαριού να εγκαταλείψει το παλάτι.

Η Daily Mail, ανέφερε πρώτη πως υπήρξε κάποια ένταση πίσω από την μετακόμιση που κανείς δεν περίμενε. Δεν μετέδιδε αρκετές λεπτομέρειες, αλλά όλοι έπιασαν το υπονοούμενο.

Σήμερα, το πρωτοσέλιδο της ηλεκτρονικής εφημερίδας σχεδόν το λέει ξεκάθαρα πως κάτι έχει συμβεί στο Παλάτι και φέρνει στο προσκήνιο τις δύο Δούκισσες.

Οι εξελίξεις αναζωπύρωσαν την εικασία μιας διαμάχης μεταξύ των αδελφών, αλλά μια πηγή από το βασιλικό περιβάλλον δείχνει πως αυτή ήταν μεταξύ των συζύγων τους.

«Η Kate και η Meghan είναι πολύ διαφορετικοί άνθρωποι», δήλωσε η πηγή, προσθέτοντας: «Δεν μπορούν να ταιριάξουν». Η βρετανική Express αναφέρει πως το αρχικό σχέδιο ήταν ο Harry και ο Meghan να μετακομίσουν στην περιοχή του Παλατιού, σε ένα από τα κύρια διαμερίσματα. «Αλλά υπήρξε κάποια ένταση μεταξύ των αδελφών», λέει η δική τους πηγή.

«Τώρα ο Harry και η Meghan δεν θέλουν να ζήσουν δίπλα στον William και την Kate και θέλουν να απομακρυνθούν» προσθέτει ενώ τονίζει πως η κίνηση θέτει σαφή απόσταση μεταξύ των δύο βασιλικών νοικοκυριών.

«Ο Harry και η Meghan θέλουν να κινούνται και χρειάζονται περισσότερο χώρο, αλλά δεν θέλουν να ζήσουν δίπλα στο άλλο ζευγάρι» αναφέρει άλλη πηγή. Για την ώρα, ακόμη και τα συνήθως τολμηρά ταμπλόιντ, παραμένουν προσεχτικά για το τι μεταδίδουν καθώς το να βγει κανείς ευθέως με ισχυρισμό πως οι δύο γυναίκες έχουν απομακρυνθεί είναι κάτι που ψιθυρίζεται, αλλά είναι και πολύ βαριά δήλωση.

Πάντως αυτή η μετακόμιση θα είναι σίγουρα το κορυφαίο θέμα συζήτησης για αρκετό καιρό και κάποιοι εκτιμούν πως ίσως γίνει μια σπάνια επιπλέον δήλωση από τη βασιλική οικογένεια για να τερματίσει τη φημολογία.

(Visited 9 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
0Shares
Scroll to top