Γυναίκα περπατάει στα τέσσερα διότι πιστεύει πως είναι…γάτα

Η 2ο ετών Nano από την Νορβηγία πιστεύει ότι γεννήθηκε γάτα και μιλάει για την ζωή της ως… αιλουροειδές. Μάλιστα περιγράφει τη ζωή της λέγοντας πως έχει μεγαλύτερη αίσθηση ακοής και όρασης, πράγμα το οποίο της επιτρέπει να κυνηγά τρωκτικά στο σκοτάδι.

Η ίδια ισχυρίζεται ότι έχει πολλές συνήθειες που έχουν οι γάτες, συμπεριλαμβανομένων το φόβο για το νερό και την ικανότητα να επικοινωνεί με αυτές απλά…νιαουρίζοντας. Επίσης κυκλοφορεί βίντεο στο you tube όπου η 20χρονη φοράει ένα ζευγάρι αυτιά κατά τη διάρκεια της συνέντευξης και νιαουρίζει συχνά.catlady_risegr-1106x680

Συνεχίζοντας την…εξομολόγησή της, αναφέρει οτι ανακάλυψε την πραγματική της ταυτότητα στην εφηβεία της.”Συνειδητοποίησα ότι ήμουν γάτα όταν ήμουν 16 ετών, όταν οι γιατροί και οι ψυχολόγοι ανακάλυψαν τι συνέβαινε με μένα. Κατά τη γέννησή μου υπήρχε ένα γενετικό ελάττωμα”.

mouse-vs-cat-gata-pontiki

Η ίδια λέει επίσης ότι αντιδρά όπως οι γάτες όταν βλέπει έναν σκύλο και ότι αυτό της βγαίνει αυθόρμητα σύμφωνα με το ένστικτό της. Η 20χρονη φοράει ροζ γάντια σαν πατούσες και περπατάει σαν αιλουροειδές στο σπίτι νιαουρίζοντας και κοιτώντας έξω από το παράθυρο. “Είναι προφανές ότι είμαι μια γάτα όταν αρχίζω να γουργουρίζω και να νιαουρίζω. Και όταν περπατάω στα τέσσερα και κάνω παρόμοια πράγματα”. Επιπλέον ανέφερε ότι όπως τα μικρά ζώα έτσι κι εκείνη αγαπάει να κοιμάται στο νεροχύτη και στο περβάζι αν και δεν εξήγησε πώς χωράει εκεί ενώ έχει πολύ καλύτερη όραση από τους άλλους ανθρώπους τη νύχτα. Παραδέχεται ωστόσο ότι παρά τις προσπάθειές της δεν έχει καταφέρει να πιάσει ποτέ ένα ποντίκι.

ΓΑΤΑ

 

(Visited 14 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
0Shares
Scroll to top