Δείτε πως ο Tom Cruise έσπασε τον αστράγαλό του στις “Επικίνδυνες αποστολές”!

O Tom Cruise είναι ένας από τους λίγους ηθοποιούς του Hollywood, που δεν χρειάζεται κασκαντέρ ή αντικαταστάτες στις επικίνδυνες σκηνές του, αφού προτιμά να τις γυρίζει ο ίδιος.

Παρόλα αυτά, ο ηθοποιός στο παρελθόν είχε υποστεί έναν τραυματισμό, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για τις «Επικίνδυνες Αποστολές» στο Λονδίνο.

Ο 55χρονος ηθοποιός τραυματίστηκε στον αστράγαλό του την ώρα που έκανε ένα μεγάλο άλμα ανάμεσα σε δύο κτίρια. Ήταν βέβαια δεμένος με δυο σχοινιά ασφαλείας, αλλά για κακή του τύχη δεν το υπολόγισε καλά και χτύπησε στον τοίχο.

Ο Τom Cruise ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «The Graham Norton Show» και μίλησε για το ατύχημά του που τον ανάγκασε να σταματήσει τα γυρίσματα της ταινίας.

Μάλιστα, δεν δίστασε να μοιραστεί με το κοινό, το βιντεοσκοπημένο υλικό από την στιγμή που έπαθε το κάταγμα στον αστράγαλό του.

«Κατάλαβα αμέσως πως είχε σπάσει ο αστράγαλος, αλλά πραγματικά δεν ήθελα να ξανακάνω την σκηνή, οπότε απλώς σηκώθηκα και συνέχισα τη λήψη. Μετά είπα, “Έσπασε, τελειώσαμε. Να με πάτε στο νοσοκομείο” και μετά όλοι άρχισαν να κανονίζουν διακοπές», σημείωσε ο ηθοποιός.

(Visited 12 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
0Shares
Scroll to top