Δε σταματά τίποτα την Angelina Jolie. Στη Μοσούλη βρέθηκε για να στηρίξει τις οικογένειες των θυμάτων από τους βομβαρδισμούς.

Αποτέλεσμα εικόνας για angelina μοσουλη

Στη Μοσούλη ταξίδεψε η Angelina Jolie
Η Angelina Jolie άφησε για λίγο τον λαμπερό κόσμο της σόουμπιζ και ταξίδεψε μέχρι τη Μοσούλη για να συναντήσει τις οικογένειες των θυμάτων των σφοδρών συγκρούσεων που στοίχισαν τη ζωή σε χιλιάδες ανθρώπους και οδήγησαν στον εκτοπισμό εκατομμύρια άλλους.
Η διάσημη ηθοποιός έφτασε στη Μοσούλη ως ειδική απεσταλμένη του ΟΗΕ και συναντήθηκε με γονείς και παιδιά, που έχασαν τα πάντα στις πολύνεκρες μάχες για την ανακατάληψη της πόλης από το Ισλαμικό Κράτος.
Αρκετούς μήνες μετά την ανακατάληψη της πόλης από τις ιρακινές δυνάμεις, το 70% των κτιρίων παραμένει διαλυμένο. Σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα στοιχεία, πάνω από 40.000 κάτοικοι έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια της πολιορκίας της πόλης, όταν αεροπορικές επιδρομές ισοπέδωναν γειτονιές αμάχων.
Αποτέλεσμα εικόνας για angelina μοσουλη
Σχεδόν 8.300 σπίτια καταστράφηκαν ολοσχερώς, μαζί με πέντε γέφυρες που συνέδεαν τις δύο όχθες του Ευφράτη, περιμετρικά της πόλης. Τρία τέταρτα των σχολείων παραμένουν εκτός λειτουργίας.
(Visited 17 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
0Shares
Scroll to top