Διαζύγιο βόμβα μετά από 20 χρόνια γάμου για τον Robert De Niro & την Grace Hightower

Robert De Niro: Διαζύγιο βόμβα μετά από 20 χρόνια γάμου με την Grace Hightower
Ο βραβευμένος με Όσκαρ, Robert De Niro ήταν παντρεμένος για πάνω από είκοσι χρόνια, με την Grace Hightower, ωστόσο οι δυο τους αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.
Το διαζύγιο χαρακτηρίζεται ως «βόμβα» καθώς η σχέση τους μετρά ακόμη περισσότερα χρόνια πέραν του γάμου.

Επισήμως δεν έχουν γίνει δηλώσεις, αλλά πολλαπλές πηγές αναφέρονται στο διαζύγιο, με το Reuters να μεταδίδει διεθνώς με τηλεγράφημα την είδηση. Το ταμπλόιντ «Page Six» δημοσιοποίησε την είδηση του χωρισμού και ακολούθησαν δημοσιεύματα στο People και διάφορα ακόμη περιοδικά.

Πηγή από το στενό κύκλο του ζευγαριού ανέφερε απλά πως οι δυο τους πλέον ζουν χωριστά ενώ οι πληροφορίες λένε πως ο De Niro θα ανακοινώσει και επισήμως το διαζύγιο.

Ο 75 ετών ηθοποιός και η 63χρονη έχουν μαζί δύο παιδιά. Παντρεύτηκαν το 1997, αλλά αυτός ήταν ο δεύτερος γάμος του θρυλικού ερμηνευτή. Η έκπληξη ήταν μεγάλη, αλλά ο De Niro, ένας από τους πιο σεβαστούς ηθοποιούς της Αμερικής και νικητής δύο Όσκαρ, έχει κρατήσει την οικογένειά του και την ιδιωτική του ζωή μακριά από τα φώτα οπότε ο αιφνιδιασμός ήταν μεγάλος καθώς δεν υπήρχαν διαρροές για προβλήματα στο γάμο του.

Πηγή: govastileto.gr

(Visited 6 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
0Shares
Scroll to top