“Διαολάκος…έγδυσε τα Αγγελάκια”

Η δράση του ξεκινάει από το 2014, για να μην εντοπιστεί ο δράστης χρησιμοποιούσε σημεία με ελεύθερη πρόσβαση στο internet. Σημειώνεται μάλιστα ότι προκειμένου ο δράστης να διαφύγει τον εντοπισμό του, καθ’ όλη τη διάρκεια της παράνομης δραστηριότητας του, απέκρυπτε τα ηλεκτρονικά του ίχνη κάνοντας χρήση του free wi-fi.

Επί δύο χρόνια τουλάχιστον ο 27χρονος από την Έδεσσα κατάφερε να παγιδεύσει τουλάχιστον 32 γυναίκες και να πάρει στα χέρια του δεκάδες φωτογραφίες τους. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι εξαπάτησε σχεδόν 450 γυναίκες.

Jac Jagaciak walks the runway at the 2014 Victoria's Secret Fashion Show in London on December 2nd, 2014

Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κατάφερε να εξιχνιάσει την υπόθεση. Ωστόσο αναζητείται και μέχρι στιγμής διαφεύγει τη σύλληψη.Ο 27χρονος δεν εντοπίστηκε στο σπίτι του όταν έγινε η έρευνα των αστυνομικών.

Ο 27χρονος παρουσιαζόταν ως μάνατζερ της Victoria’s Secret και ψάρευε κοπέλες από το Facebook με την πρόφαση ότι ψάχνει καλλίγραμμους «αγγέλους» για το casting της εταιρείας στο Λονδίνο.Όπως κατήγγειλαν οι γυναίκες τους πρότεινε συνεργασία με αμοιβές που έφταναν ως και τα 1.000 ευρώ για συνεργασία με τη γνωστή εταιρεία εσωρούχων. Για να μην τον υποπτευθούν ζητούσε βιογραφικά στοιχεία, ακόμη και σωματικές διαστάσεις, αλλά κυρίως ζητούσε φωτογραφίες των νεαρών γυναικών ως… δείγμα για το casting.

tumblr_nfzas7QZ031t63atco1_1280

 

(Visited 25 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
0Shares
Scroll to top