Δοκιμάστε τυριά εμπνευσμένα από επιτυχίες των Michael Jackson, Guns N’ Roses και Wham!

Μια αλυσίδα super market αποφάσισε να δώσει μια μουσική πινελιά σε μια νέα σειρά τυριών, δίνοντας τους ονόματα εμπνευσμένα από μεγάλες επιτυχίες των Michael Jackson, Guns N’ Roses και Wham! μεταξύ άλλων. Η συγκεκριμένη σειρά Happy Farms θα είναι διαθέσιμη για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Πιο συγκεκριμένα, λίγες μέρες πριν την τελετή απονομής των 61ων βραβείων Grammy, η Aldi έχει βάλει στα ράφια τα τυριά Sweet Cheddar of Mine», «Pour Some Gouda on Me», «Wake Me up Before You Goat Goat», «Girls Just Wanna Have Fontina», «Total Eclipse of the Havarti» και «Billie Goat Is Not My Lover», των οποίων τα ονόματα παραπέμπουν σε τραγούδια των Guns N’ Roses, Def Leppard, Wham!, Cyndi Lauper, Bonnie Tyler και Michael Jackson αντίστοιχα.

Όπως είναι αναμενόμενο, τα τυριά έχουν ήδη γίνει ανάρπαστα, τόσο από θαυμαστές των καλλιτεχνών με μια αίσθηση του χιούμορ, όσο και από ανθρώπους που απλά θέλουν να δώσουν μια ροκ έμφαση στο φαγητό τους.

Οι σημαντικές αλλαγές στην μουσική βιομηχανία τα τελευταία χρόνια, κυρίως λόγω του streaming, έχει ωθήσει τους καλλιτέχνες να στραφούν σε πιο «παραδοσιακές» μεθόδους για να βγάζουν τα προς το ζην. Έτσι λοιπόν πέραν από μια γενικότερη αύξηση τις συναυλίες και περιοδείες, πολλά συγκροτήματα έχουν επενδύσει σε πρωτότυπο merchandise, από τα πιο συνηθισμένα μπλουζάκια και ειδικές επανεκδόσεις δίσκων, μέχρι μπύρες, ουίσκι και λούτρινα κουκλάκια.

Πηγή: www.clickatlife.gr

(Visited 10 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
0Shares
Scroll to top