Ευχάριστη έκπληξη για όλους ήταν η πρώτη ομιλία της Meghan Markle ως πριγκίπισσα του Σάσεξ

 H Meghan Markle τους ξάφνιασε όλους με τον πρώτο της λόγο ως πριγκίπισσα του Σάσεξ και τους εντυπωσίασε η αμεσότητα της και η ειλικρίνεια της .

Χωρίς σημειώσεις, σαρδάμ και μιλώντας από καρδιάς, η Markle μίλησε για το βιβλίο μαγειρικής που έφτιαξε σε συνεργασία με τις γυναίκες της Hubb Community Kitchen, τις οποίες ευχαρίστησε για το θερμό καλωσόρισμα αμέσως μετά τον ερχομό της στο Λονδίνο.

Στην εκδήλωση που έλαβε μέρος στο παλάτι του Κένσινγκτον, όπου οι ίδιες γυναίκες μαγείρεψαν ώστε να προωθήσουν το βιβλίο τους, η Meghan εκτός από την ομιλία που έβγαλε, μαγείρεψε με τις γυναίκες, συνομίλησε μαζί τους, τις αγκάλιασε και τις συνεχάρη για το έργο τους ξανά και ξανά.

Στην εκδήλωση βρίσκονταν επίσης ο σύζυγός της, πρίγκιπας Harry και η μητέρα της, Ντόρια Ράγκλαντ.

«Μετακόμισα πρόσφατα στο Λονδίνο και ένιωσα αμέσως τεράστια αγάπη από αυτήν την κουζίνα- με τη ζεστασιά και την ευγένειά σας αλλά και το να μπορώ να είμαι σε αυτήν την πόλη και να βλέπω σε ένα τόσο μικρό δωμάτιο τόση πολυπολιτισμικότητα. Σε προσωπικό επίπεδο, νιώθω τόσο περήφανη που ζω σε αυτήν την πόλη, η οποία έχει τόση διαφορετικότητα. Αυτή η ομάδα γυναικών εκπροσωπεί 12 χώρες. Είναι καταπληκτικό», είπε η Meghan Markle για τις γυναίκες της Hubb Community Kitchen.Η Markle έδειξε πως είναι κάτι παραπάνω από καλή στις ομιλίες, βγάζοντας έτσι έναν λόγο εκείνη την στιγμή, χωρίς να τον έχει προμελετημένο.

«Ξέρω πως κάποιοι ξεκίνησαν να τρώνε- έτσι πρέπει να κάνετε, είμαι η τελευταία που θα ήθελε να κρυώσει το φαγητό- οπότε απολαύστε ένα όμορφο γεύμα», έκλεισε την ομιλία της, με το κοινό να ξεσπά σε χειροκροτήματα.
Ένα άλλο πράγμα πάντως που δεν έμεινε ασχολίαστο ήταν η διαρκής ένδειξη αγάπης που έδειχνε η Meghan προς τις γυναίκες αυτές, κάτι που θύμιζε επίσης Πριγκίπισσα Diana, καθώς δεν δίσταζε αν και γαλαζοαίματη, να τις αγκαλιάζει συνεχώς, να «παίζει» με τα μωρά τους και να μιλάει συνεχώς μαζί τους.

Να σημειώσουμε πως η Meghan Markle έγραψε τον πρόλογο του βιβλίου, που περιλαμβάνει συνταγές από μια ομάδα γυναικών, των οποίων η κοινότητα δέχτηκε πλήγμα από την φωτιά στον πύργο Γκρένφελ, όπου πέθαναν πάνω από 70 άνθρωποι.

Τα έσοδα του βιβλίου θα βοηθήσουν την κουζίνα τους να παραμείνει ανοιχτή.

(Visited 4 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
0Shares
Scroll to top