Η απίστευτη ομοιότητα της Reese Witherspoon με την κόρη της και το τρυφερό μήνυμα για τα γενέθλια της

Reese Witherspoon: Η κόρη της έγινε 18 χρόνων! Το γλυκό μήνυμα της σταρ

Η κόρη Reese Witherspoon που της μοιάζει εκπληκτικά, το σαββατοκύριακο που μας πέρασε έγινε 18 χρόνων.Η διάσημη ηθοποιός  μοιράστηκε μέσα από το λογαριασμό της μια φωτογραφία που δείχνει την ίδια και την κόρη της Ava Phillippe σε μικρότερη ηλικία.

«Χαρούμενα 18 στο γλυκό μου κορίτσι Ava Phillippe! Η ευγένεια, η χάρη, η ευφυία και το χιούμορ σου δεν σταματούν ποτέ να με συναρπάζουν. Σε αγαπώ για την τεράστια σου καρδιά και νιώθω τόσο τυχερή που είμαι μητέρα σου #περήφανημητέρα #18», ήταν το γλυκό μήνυμα της Reese Witherspoon.

Μάλιστα, όπως διαπιστώνουμε από το ποστ που ανέβασε η Ava Phillippe στον λογαριασμό της στο Instagram , το δώρο της διάσημης μητέρας της ήταν 18 γράμματα γραμμένα από εκείνη, ένα για κάθε χρόνο της ζωής της.

Ο πατέρας της και πρώην σύζυγος της Reese Witherspoon, Ryan Phillippe ανέβασε με τη σειρά του μια συλλογή από φωτογραφίες από τα παιδικά και εφηβικά χρόνια της Ava, στέλνοντας παράλληλα τις ευχές του για τα γενέθλια της. «Χρόνια πολλά αλητάκι», ευχήθηκε ο πατέρας της.

«Η πιο όμορφη κόρη που θα μπορούσε να έχει ένας πατέρας», έγραψε στη λεζάντα της παρακάτω φωτογραφίας.

Θυμίζουμε ότι η Reese Witherspoon και ο Ryan Phillippe γνωρίστηκαν στην ταινία Cruel Intentions (Eρωτικά Παιχνίδια) όπου συμπρωταγωνιστούσαν και έμειναν παντρεμένοι από το 1999 μέχρι το 2007.

(Visited 8 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
0Shares
Scroll to top