Η Μαρία Μενούνος στέλνει μήνυμα εμψύχωσης σε όσους το χρειάζονται 4 μήνες μετά τον προσωπικό της γολγοθά

 

Το συγκινητικό μήνυμα της Μαρίας Μενούνος τέσσερις μήνες μετά το σοβαρό χειρουργείο

Τέσσερις μήνες περάσανε από την ημέρα που η Μαρία Μενούνος έκανε μια πολύ σοβαρή επέμβαση στο κεφάλι της για την αφαίρεση ενός όγκου.

Μετά το χειρουργείο και την πλήρη ανάρρωσή της, η Μαρία Μενούνος έχει επιστρέψει στην καθημερινότητά της και μέσα από ένα συγκινητικό μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram προσπαθεί τώρα να δώσει κουράγιο σε όσους το χρειάζονται.

«Πριν την επέμβαση ο ιερέας μου, έλεγε συνεχώς στα ελληνικά τη λέξη “Υπομονή”. Και παραδέχτηκε πως κάτι τέτοιο ήταν δύσκολο ακόμη και για τον ίδιο. Αν η ζωή συμβαίνει σε εμάς και όχι για εμάς, εμείς πρέπει να θυμόμαστε ότι η υπομονή είναι σημαντική και ότι δεν θα γίνουν όλα σύμφωνα με το πρόγραμμά μας. Θα συμβούν όταν πρέπει να συμβούν. Πιθανότατα να μην είσαι έτοιμος όταν έρθει σε εσένα μια ασθένεια. Από την εμπειρία μου, πιστεύω ότι έρχεται, όταν πρέπει. Ή δεν συμβαίνει για κάποιους άγνωστους σε εμάς λόγους, που αργότερα όμως θα αποδειχτεί πως έχουν νόημα. Είναι μια σπουδαία υπενθύμιση σε όλους μας να εμπιστευτούμε το Θεό, το σύμπαν, ή όποια δύναμη πιστεύει ο καθένας ότι υπάρχει».

(Visited 26 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
0Shares
Scroll to top