Η νέα Λάρα Κροφτ κόβει την ανάσα και δίνει τα παπούτσια στο χέρι στην Α.Τζολί!

Όταν ανακοινώθηκε ότι η Λάρα Κροφτ, η ηρωίδα των video games που έκανε άπειρους να μείνουν αμετακίνητοι στον καναπέ προσπαθώντας να τη βοηθήσουν να λύσει τους γρίφους και να φέρει εις πέρας τις αποστολές της επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη πολλοί αναρωτήθηκαν ποια θα μπορούσε να συναγωνιστεί την Αντζελίνα Τζολί στο ρόλο που την αποθέωσε.

Όταν στη συνέχεια αποκαλύφθηκε ότι τη θέση της Τζολί θα αναλάβει η Αλίσια Βικάντερ του “Ex Machina”, “Τhe Danish Girl” και “The Light Between Oceans” αρκετοί δυσανασχέτησαν. Θα μπορέσει μια Ευρωπαία που δεν έχει δοκιμαστεί σε ταινίες δράσης να δώσει νέα πνοή στο μύθο της Κροφτ επάνω στο σελιλόιντ;

Οι φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα μόλις πριν λίγα 24ωρα στην ιστοσελίδα του Vanity Fair αποδεικνύουν ότι η επιλογή μοιάζει κάτι περισσότερο από ιδανική.

Στις φωτογραφίες η Βικάντερ φέρνει στο νου την Κροφτ του 2013, όταν έγινε και το reboot της ηρωίδας στις κονσόλες. Νεότερη από την Κροφτ της Τζολί η νέα Λάρα “είναι μια νεαρή κοπέλα που αναζητά την θέση της στον κόσμο” -έχει πει η ηθοποιός σε συνέντευξη της για την ταινία που τιτλοφορείται “Lara Croft and the Temple of Osiris”.

(Visited 12 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
0Shares
Scroll to top