Η συγκλονιστική εξομόλογηση της Charlize Theron : «Όλη η παιδική ηλικία μου ήταν έτσι. Ένα τραύμα»

 

Όταν η μητέρα της Charlize Theron σκότωσε τον πατέρα της! Όσα εξομολογήθηκε η ηθοποιός
Για το πιο τραυματικό γεγονός  της ζωής της μίλησε η διάσημη ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της,  Charlize Theron, όταν η μητέρα της σκότωσε τον πατέρα της, ενώ βρισκόταν σε νόμιμη άμυνα.

«Επέζησα από αυτό, είμαι υπερήφανη. Έχω δουλέψει σκληρά για αυτό. Δεν το φοβάμαι. Δεν με τρομάζει το σκοτάδι, γιατί εξηγεί καλύτερα την ανθρώπινη φύση», είπε η ηθοποιός στους New York Times, σε μία σπάνια εξομολόγηση για αυτό το περιστατικό.

Η οικογενειακή τραγωδία συνέβη όταν εκείνη ήταν 15 χρονών και ζούσε στη γενέτειρά της, τη Νότια Αφρική. Ένα βράδυ ο αλκοολικός πατέρας της επέστρεψε μεθυσμένος στο σπίτι με τον αδελφό του και απείλησε τη μητέρα της και την ίδια, κρατώντας όπλο. Άρχισε να πυροβολεί και η μητέρα της ηθοποιού άρπαξε το δικό της όπλο και πυροβόλησε, σκοτώνοντας τον σύζυγό της και τραυματίζοντας τον αδελφό της. Αργότερα, η αστυνομία έκρινε πως η γυναίκα βρισκόταν σε νόμιμη άμυνα.

Ο απόηχος της τραγωδίας ήταν εξίσου σκληρός. «Όλη η παιδική ηλικία μου ήταν έτσι. Ένα τραύμα», είπε η ηθοποιός.

Όταν ασχολήθηκε με την υποκριτική, άρχισε να στρέφεται προς ρόλους στους οποίους υποδυόταν περίπλοκες γυναίκες. Αν και δεν το αποδίδει εξ’ ολοκλήρου σε όσα έζησε στην εφηβεία της. «Θα ήσουν ηλίθιος αν δεν τα συνδύαζες. Μου αρέσουν οι γυναίκες που μπορούν να παλέψουν, να βγουν από καταστάσεις. Που δεν είναι θύματα αλλά ούτε και σούπερ ήρωες» δήλωσε η Theron.

(Visited 32 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
0Shares
Scroll to top