Η Beyonce έκανε έκπληξη σε μια μαθήτρια με καρκίνο !

 

Συγκινεί η Beyonce! Έκανε έκπληξη σε μαθήτρια με καρκίνο
Μια απίστευτη έκπληξη έκανε πριν λίγες ημέρες η Beyonce σε μία μαθήτρια που βρίσκεται στο τέταρτο στάδιο του καρκίνου.Η διάσημη τραγουδίστρια, που είναι και έγκυος περιμένοντας δίδυμα, πραγματοποίησε το όνειρο της Ebony Banks που ήθελε να την δει. Έτσι την πήρε στο τηλέφωνο με video κλήση. «Σε αγαπάω» είπε η Beyonce στη Banks, κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους.

Η Banks, που φοιτά στο Alief Hastings High School, στο Houston του Texas, έχει περάσει το περισσότερο από το τελευταίο της έτος στο MD Anderson Cancer Center, μαχόμενη με ένα σπάνιο τέταρτο στάδιο καρκίνου.

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, το σχολείο οργάνωσε μία ειδική τελετή αποφοίτησης πιο νωρίς απ’ το κανονικό, έτσι ώστε να παρευρεθεί και η Banks, που το nickname της είναι Ebob.

Για δώρο αποφοίτησης, οι συμμαθητές της ξεκίνησαν ένα hashtag, #ΕΒΟΒMEETSBEYONCE, στα social media, έτσι ώστε να τραβήξουν την προσοχή της Beyonce και έτσι η Ebony να μπορέσει να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα.

«Η Beyonce είναι ένα από τα είδωλά της. Την εκτιμά τόσο πολύ, γι΄αυτό προσπαθούμε να το βάλουμε στο Twitter και στο Instagram για την τραβήξουμε την προσοχή» είπε μία απ’ τις μαθήτριες.

(Visited 8 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
0Shares
Scroll to top