Η Dakota Johnson αποκαλύπτει τις δυσκολίες για τις ερωτικές σκηνές στο Fifty Shades Freed

Λίγες ημέρες μετά τη συνέντευξη του Jamie Dornan στην εκπομπή του Jimmie Kimmel ο οποίος εξήγησε μεταξύ άλλων πώς ακριβώς γυρίζονται όλες αυτές οι ερωτικές σκηνές στο «Fifty Shades Freed», τώρα και η Dakota Johnson λύνει τη σιωπή της!

Σε συνέντευξή της η πρωταγωνίστρια της ερωτική τριλογίας αποκαλύπτει τις δυσκολίες στα γυρίσματα των ερωτικών σκηνών και μας αποδεικνύει ότι τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται:

«Αν μπορούσαμε να γυρίσουμε όλες τις ερωτικές σκηνές σε μία μέρα, θα μπαίναμε στο βιβλίο Guiness», λέει η ηθοποιός. Όλα εξαρτώνται από το φωτισμό και τις τοποθεσίες, ενώ πολλές λήψεις πραγματοποιήθηκαν σε έξτρα ώρες γυρισμάτων.

Ήταν πολύ δύσκολο να δεθεί με χειροπέδες στη γνωστή σκηνή από το κόκκινο δωμάτιο. Το δυσκολότερο κομμάτι είναι να καταλάβουμε ακριβώς πώς πρέπει να γίνει η σκηνή. Με δικά της λόγια «Όταν κάτι είναι τόσο δύσκολο, πρέπει να το προετοιμάσουμε και να γυρίσουμε μερικά πλάνα από πριν, για να μην αναγκαστούμε να το δουλέψουμε την ώρα των γυρισμάτων που είμαστε πιο ευάλωτοι».

«Όχι, δεν είναι εύκολο. Δεν είναι διασκεδαστικό, δεν είναι φυσιολογικό και δε θα γίνει ποτέ εύκολο»

Για να μην είναι ολόγυμνοι, τόσο η ίδια όσο και ο συμπρωταγωνιστής της φορούσαν «αόρατα» εσώρουχα. Εκείνη φορούσε δύο, το ένα πάνω από το άλλο, και για να στερεωθούν είχαν χρησιμοποιήσει κόλλα. «Είναι το ακριβώς αντίθετο του σέξι», λέει. Και την πιστεύουμε.

O Jamie Dornan, γνωστός και ως Christian Grey, είχε μαζί του στο πλατό της πρώτης ταινίας έναν ειδικό σύμβουλο του sex για να τον κατευθύνει. Στις επόμενες δύο, τους πρωταγωνιστές βοήθησαν δύο σύμβουλοι, οι οποίοι τους έμαθαν πώς να συμπεριφερθούν και πώς χρησιμοποιούνται ορισμένα αντικείμενα. «Για να τιμήσουμε την BDSM κοινότητα, έπρεπε να το κάνουμε σωστά.», δηλώνει η Dakota.

 

Πηγή : govastileto.gr

(Visited 167 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
0Shares
Scroll to top