Η Daryl Hannah παντρεύτηκε τον Neil Young! παρά τη μεγάλη διαφορά ηλικίας τους

 Αποτέλεσμα εικόνας για daryl hannah neil young
Η Daryl Hannah παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Neil Young!
Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Daryl Hannah καθώς παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Neil Young! Ο 72χρονος και η 57χρονη, σύμφωνα με δημοσιεύματα, παντρεύτηκαν σε τελετή με λίγους φίλους στο Atascadero, στην Καλιφόρνια επικυρώνοντας την σχέση τους και έκτοτε ο θρυλικός κιθαρίστας και η ηθοποιός δέχονται τα συγχαρητήρια φίλων στα social media.Ο στενός φίλος του ζευγαριού, κιθαρίστας Mark Miller έστειλε μέσω Facebook τις ευχές του «Συγχαρητήρια στην Daryl Hannah και τον Neil Young για τον γάμο τους σήμερα. Μακάρι να έχουν μία μακρά και ευτυχισμένη σχέση».

Ο τραγουδιστής και η πρωταγωνίστρια είναι μαζί από το 2014. Λίγο πριν ο Neil Young είχε πάρει διαζύγιο από την κατά 36 χρόνια σύζυγο του. Ο τραγουδιστής είχε μιλήσει, μάλιστα, για το πως αντιμετωπίζει την προβολή της σχέσης του με την Daryl Hannah από τα media.

«Δε δίνουμε καθόλου προσοχή σ’ αυτά. Δεν μας νοιάζει, γιατί δεν ξέρουν για τι μιλάνε. Δεν έχουν σημασία για μας. Αυτό που μας νοιάζει είναι η σχέση μας, όχι ο τύπος» παραδέχτηκε ο Neil Young.

(Visited 23 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
0Shares
Scroll to top