Η Emma Watson θα είναι μία από τις βασικές πρωταγωνίστριες στις «Μικρές Κυρίες»!

  Emma Watson είναι έτοιμη να υποδυθεί μία από τις «Μικρές Κυρίες» της Louisa May Alcott. Σύμφωνα με πληροφορίες του Page Six η Watson θα αναλάβει τον ρόλο που αρχικά είχε προταθεί στην Emma Stone, η οποία όμως δεν τον αποδέχτηκε καθώς έχει πολλές άλλες επαγγελματικές υποχρεώσεις μεταξύ άλλων την προώθηση της ταινίας The Favourite, του Έλληνα σκηνοθέτη Γιώργου Λάνθιμου.

Οι ρόλοι βρίσκονται ακόμα στο στάδιο της επεξεργασίας κι έτσι δεν έχει γίνει γνωστό ποια από τις αδελφές θα υποδυθεί η Watson.

Την ταινία γράφει και σκηνοθετεί η Greta Gerwig και μαζί με την Watson θα πρωταγωνιστήσουν στην ταινία η Meryl Streep, η Laura Dern, η Saoirse Ronan και ο Timothee Chalamet.

Το σενάριο βασίζεται στο μυθιστόρημα Louisa May Alcott που εκδόθηκε σε δύο τόμους, το 1868 και 1869, και αποτελεί μία από τις πιο γνωστές και ευρέως διαδεδομένες λογοτεχνικές ιστορίες.

Η υπόθεση ακολουθεί τα βήματα των αδερφών Μαρς, Meg, Jo, Beth και Amy και της μητέρας τους Marmi. Οι πέντε τους αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες που έφερε ο Αμερικανικός Εμφύλιος Πόλεμος, με τον πατέρα τους να λείπει εργαζόμενος ως πάστορας και τις ίδιες να ζουν χωρίς οικονομικούς πόρους.

(Visited 7 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
0Shares
Scroll to top