Η Gigi Hadid μιλάει ανοιχτά για τη νόσο που επηρεάζει το βάρος της

 

Gigi Hadid: Κλείνει τα στόματα των bodyshamers μιλώντας ανοιχτά για τη νόσο που επηρεάζει το βάρος της
Η Gigi Hadid έχοντας πολλές φορές πέσει θύμα κριτικής για το σώμα της και την αυξομείωση των κιλών της , αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά  αποκαλύπτοντας την πάθηση που ευθύνεται για την εικόνα της.Είναι η πρώτη φορά που η διάσημη καλλονή αναφέρεται συγκεκριμένα στην πάθηση με την οποία διαγνώσθηκε όταν ήταν 17 ετών. Το διάσημο μοντέλο είχε μιλήσει για ένα θέμα υγείας που την ταλαιπωρούσε, αλλά χωρίς να δώσει κάποια περαιτέρω πληροφορία.

«Τα τελευταία χρόνια έχω κάνει σωστή θεραπεία για να αντιμετωπίσω τα συμπτώματα, την ακραία κόπωση, τα θέματα μεταβολισμού, την ικανότητα του σώματος να διατηρεί τη θερμοκρασία κλπ», σχολιάζει καθώς αφηγείται πως αντιμετωπίζει την ασθένεια. «Μπορεί να δείχνω πολύ λεπτή τώρα, αλλά εξακολουθώ να τρώω το ίδιο όσο και παλιά. Απλά το σώμα μου τώρα λειτουργεί καλύτερα», λέει το μοντέλο.

«Δεν θα εξηγήσω περαιτέρω πώς δείχνει το σώμα μου, όπως δεν θα πρέπει να κάνει και ο καθένας που έχει έναν τύπο σώματος που δεν ταιριάζει με την προσδοκία σας περί ομορφιάς», τονίζει.

και να ξέρουν ότι ποτέ δεν γνωρίζουν πραγματικά όλη την ιστορία» καταλήγει.

Αν και στο παρελθόν είχε μιλήσει ξανά για το θέμα της υγείας της και είχε πει πως η πάθηση που αντιμετωπίζει ευθύνεται για τις αλλαγές στο σώμα της, η Hadid πρώτη φορά αναφέρεται στην πάθηση Χασιμότο.

Η θυρεοειδίτιδα Χασιμότο είναι πάθηση που ανήκει σε μια μεγάλη κατηγορία των αυτοάνοσων νοσημάτων.

Η νόσος Χασιμότο αποτελεί την πιο συχνή μορφή μη ειδικής θυρεοειδίτιδας και την πιο συχνή αιτία υποθυρεοειδισμού και βρογχοκήλης. Προσβάλει εννέα φορές περισσότερο τις γυναίκες σε όλες τις ηλικίες με μεγαλύτερη όμως συχνότητα σε γυναίκες μέσης ηλικίας. Το βασικό σύμπτωμα της θυρεοειδίτιδας του Χασιμότο είναι η διόγκωση του θυρεοειδή. Η πάθηση εμφανίζει και συμπτώματα που παρουσιάζονται σε υποθυρεοειδισμό όπως κόπωση, υπνηλία, αμνησία, ξηροδερμία, αύξηση βάρους κ.α.

(Visited 14 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
0Shares
Scroll to top