Η Halle Berry κάνει μια εξομολόγηση καρδιάς για τους τρεις αποτυχημένους γάμους της!

Η Halle Berry μιλάει για διαζύγιά της!
Το «City Summit & Gala» του Λ. Άντζελες αποτελεί ένα από τα σημαντικά συνέδρια της πόλης, στο οποίο συμμετέχουν άνθρωποι από τον επιχειρηματικό κόσμο. Πρόκειται για μία ανταλλαγή ιδεών και επαφής ανθρώπους που έχουν τις ίδιες ιδέες. Η συμμετοχή στο συνέδριο ξεκινάει από τα 1.500 δολάρια και φτάνει τα 10.000 δολάρια.

Σημαντικό κίνητρο για την συμμετοχή στο συνέδριο αποτελεί και η παρουσία διασημοτήτων σ’ αυτό. Επίσημη προσκεκλημένη στο συνέδριο που πέρασε ήταν η ηθοποιός Halle Berry, η οποία μίλησε για ένα προσωπικό της θέμα με απόλυτη ειλικρίνεια και αφορούσε τα διαζύγιά της .

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός έχει παντρευτεί τρεις φορές: με τον παίκτη του μπέιζμπολ Ντέιβιντ Τζάστις, με τον μουσικό Έρικ Μπένετ και μέχρι πρόσφατα με τον ηθοποιό Ολιβιέ Μαρτίνεζ. Η 50χρονη ηθοποιός έχει έναν γιο και μία κόρη και όπως είπε ήταν δύσκολο να διαχειριστεί τρεις αποτυχημένους γάμους ειδικά όταν έχεις παιδιά.

Οι γυναίκες σκέφτονται ότι ο γάμος τους θα κρατήσει για πάντα και πως ο σύζυγός τους είναι ένας πρίγκιπας. «Αυτό το παραμύθι μου το έχουν μάθει από τότε που ήμουν παιδί», είπε και πρόσθεσε ότι «σήμερα όμως δεν πιστεύουμε σε κάτι τέτοιο. Αλλά, οι γυναίκες, κάθε φορά που ξεκινάνε μία σχέση ελπίζουν σ’ αυτό. Κι όταν έρχεται ο χωρισμός τότε αισθάνονται ότι έχουν αποτύχει και απογοητεύονται».

«Αισθανόμουν συχνά ένοχη και υπεύθυνη», δήλωσε η ηθοποιός και πρόσθεσε: «Έχω πονέσει πολύ και αγωνιούσα για το μέλλον». Σήμερα για την Halle Berry, τα παιδιά της είναι τα πιο σημαντικά πρόσωπα στη ζωή της και λέει: «Το να είμαι μητέρα είναι η πιο σημαντική δουλειά μου».

(Visited 20 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
0Shares
Scroll to top