Η Kate Moss έπαψε να είναι το πιο καλοπληρωμένο μοντέλο! Δείτε ποια καλλονή βρίσκεται στην 1η θέση

Σύμφωνα με τη λίστα της εταιρείας εσωρούχων Bluebella, η οποία δημοσιεύτηκε στην Daily Mirror, η Kate Moss δεν είναι πια αυτή που κερδίζει τα περισσότερα χρήματα από το μόντελινγκ.

Αντιθέτως στην πρώτη θέση βρίσκεται η  Cara Delevingne που το 2017 κέρδισε περίπου 8 εκατομμύρια λίρες στερλίνες ενώ η Kate Moss μόνο 5 εκατομμύρια.

Μπορεί η Cara να σταμάτησε επίσημα την πασαρέλα, δεν σταμάτησε όμως, την καριέρα της ως μοντέλο. Τώρα διαπρέπει, μάλιστα, και ως ηθοποιός στην ταινία του Luc Besson, Valérian και πολλαπλασιάζει τις συνεργασίες με μεγάλες εταιρείες όπως η Chanel και η Puma. Αυτές οι συνεργασίες της επιτρέπουν, σύμφωνα με την Daily Mirror, να κερδίζει 22.000 λίρες στερλίνες την ημέρα.

Πολλά χρήματα κερδίζει η Cara Delevingne και από τα social media  , αφού κάθε ποστάρισμα της φέρνει χιλιάδες λίρες. Είναι το μοντέλο με τους περισσότερους φίλους στο Instagram, περίπου 40 εκατομμύρια.

Στη λίστα των πιο ακριβοπληρωμένων μοντέλων, πάντως, η Kate Moss έρχεται πλέον τρίτη. Δεύτερη έρχεται η Rosie Huntington-Whiteley με 6,5 εκατομμύρια λίρες το χρόνο.

Η Naomi Campbell έρχεται πέμπτη με 3 εκατομμύρια λίρες το χρόνο και πίσω της έρχεται η κόρη του Μίκ Τζάγκερ, Georgia May Jagger (2,5 εκατομμύρια και πίσω τους βρίσκεται ένας άνδρας, ο David Gandy.

(Visited 8 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
0Shares
Scroll to top