Η Kate Winslet εκφράζει την επιθυμία της να συνεργαστεί και πάλι με το Leonardo DiCaprio

 

Kate Winslet: «Θα ήθελα πολύ να ξαναδουλέψω με τον Leonardo DiCaprio»

Η Kate Winslet μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξη για τη νέα της ταινία «The Mountain Between Us», όπου βρίσκεται εγκλωβισμένη στην κορυφή ενός βουνού με τον Idris Elba, όταν το αεροπλάνο τους πέφτει, δήλωσε ότι οι αντίξοες συνθήκες γυρισμάτων της έφεραν αναμνήσεις από τα γυρίσματα του Τιτανικού.

«Ήταν δυσκολότερο από τον Τιτανικό, γιατί βρισκόμασταν σε υψόμετρο 10.000 μέτρων και η θερμοκρασία ήταν -38 βαθμοί. Μου θύμισε μια αντίστοιχη εμπειρία που είχα, 20 χρόνια πριν όταν στα γυρίσματα του Τιτανικού χρειάστηκε να κολυμπήσω σε παγωμένο νερό», είπε.

Όπως αποκάλυψε, η ίδια ζήτησε συμβουλές από τον Leonardo DiCaprio για το πώς να επιβιώσει στο κρύο καθώς ο ίδιος χρειάστηκε πέρυσι να ξεπεράσει τα όριά του για την ταινία «The Revenant» που μάλιστα του χάρισε το Όσκαρ Ά Ανδρικού ρόλου.

«Ω θεέ μου, είσαι τρελή. Έχεις συνειδητοποιήσει τι πας να κάνεις;», της είπε, και εκείνη τον κρατούσε ενημερωμένο στέλνοντάς του φωτογραφίες όπου ξάπλωνε στο χιόνι.

«Μέχρι στιγμής, δεν έχουμε κοινά σχέδια. Αλλά όπως πάντα, θα ήθελα πολύ να δουλέψω ξανά μαζί του και ποιος ξέρει, μια μέρα μπορεί να συμβεί. Ίσως όχι πριν κλείσουμε τα 70», εξομολογήθηκε στο τέλος η ηθοποιός.

 

(Visited 9 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
0Shares
Scroll to top