Η Melania Trump στηρίζει τις γυναίκες θύματα σεξουαλικής επίθεσης με «συγκεκριμένες αποδείξεις»

 

Η Melania Trump στηρίζει τις γυναίκες θύματα σεξουαλικής επίθεσης

Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ Melania Trump «στηρίζει τις γυναίκες» που καταγγέλλουν σεξουαλική παρενόχληση, ζητώντας τους όμως να δίνουν «συγκεκριμένες αποδείξεις», δήλωσε σε μια σπάνια συνέντευξη που παραχώρησε.

«Στηρίζω τις γυναίκες και πρέπει να τις ακούμε. Πρέπει να τις στηρίζουμε. Και επίσης και τους άνδρες, όχι μόνο τις γυναίκες», δήλωσε η Melania στο ABC News σε συνέντευξη που παραχώρησε στον δημοσιογράφο Tom Llamas η οποία θα μεταδοθεί την Παρασκευή.

Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος ρώτησε την πρώτη κυρία αν πιστεύει ότι οι άνδρες που κατηγορήθηκαν για σεξουαλική παρενόχληση αντιμετωπίστηκαν άδικα.

«Πρέπει να υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία», απάντησε η Melania. «Πρέπει να παρουσιάζουμε στοιχεία. Δεν μπορείς απλώς να λες σε κάποιον “ Δέχθηκα σεξουαλική επίθεση”, ή “ μου έκανες αυτό” διότι μερικές φορές τα μέσα ενημέρωσης πηγαίνουν πολύ μακριά και ο τρόπος που παρουσιάζουν κάποια θέματα δεν είναι σωστός», τόνισε η ίδια.

Τη Δευτέρα ο Αμερικανός πρόεδρος Donald Trump υπερασπίστηκε τον δικαστή Brett Kavanaugh, τον οποίο κατηγορεί για σεξουαλική επίθεση μια 51χρονη καθηγήτρια πανεπιστημίου, κατά την επίσημη ορκωμοσία του στο Ανώτατο Δικαστήριο.

(Visited 9 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
0Shares
Scroll to top