Η Michelle Obama φωτογραφίζεται για την Vogue , όπως μόνο αυτή ξέρει, και μιλάει για τα οχτώ χρόνια της ως πρώτη κυρία!

Michelle Obama: Η εντυπωσιακή φωτογράφιση για την Vogue που θα αφήσει ιστορία

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016, 15:00
Michelle Obama: Η εντυπωσιακή φωτογράφιση για την Vogue που θα αφήσει ιστορία

Μια εντυπωσιακή φωτογράφιση που συνοδεύεται από μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Michelle Obama στην Vogue.

H Michelle Obama κλέβει για ακόμη μια φορά τις εντυπώσεις ποζάροντας στο τελευταίο της εξώφυλλο ως Πρώτη Κυρία, που θα μείνει στην ιστορία της Vogue.

Η σύζυγός του Barack Obama φωτογραφίζεται στους κήπους του Λευκού Οίκου ακολουθώντας τις οδηγίες της διάσημης φωτογράφου Annie Leibovitz και δείχνει πιο εκθαμβωτική από ποτέ, ενώ συζητά για τα 8 χρόνια στο προσκήνιο και την πορεία της ως Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ.

«Ξέρετε, υπάρχουν μικρές στιγμές…Κοίταζα έξω το σιντριβάνι και το μνημείο Ουάσινγκτον… Είναι τόσο όμορφα. Κι εκείνη τη στιγμή σκέφτηκα πως θα μου λείψει να ξυπνάω δίπλα σε όλα αυτά, το να έχω πρόσβαση σε όλο αυτό όποτε θέλω. Από την άλλη όμως, ήρθε ο καιρός. Νομίζω η δημοκρατία μας το έχει προβλέψει σωστά- δύο θητείες, οκτώ χρόνια. Επειδή είναι σημαντικό να πατάς με το ένα πόδι στην πραγματικότητα όταν έχεις πρόσβαση σε τέτοιου είδους εξουσία. Το να ζεις στον Λευκό Οίκο είναι σαν αποξένωση. Και πιστεύω πως Barack κι εγώ, επειδή είμαστε λίγο πεισματάρηδες, έχουμε καταφέρει να διατηρήσουμε λίγη από την φυσιολογική ζωή, κυρίως λόγω της ηλικίας των παιδιών μας. Πηγαίνω για φαγητό με τις φίλες μου, ο Barack προπονεί μερικές φορές την μικρή ομάδα μπάσκετ στο σχολείο των κοριτσιών. Αλλά την ίδια στιγμή, δεν μπορούμε να πάμε ούτε στο φαρμακείο» είπε μεταξύ άλλων.

Για τις ανάγκες του εξωφύλλου Michelle Obama φωτογραφήθηκε με δημιουργία της Carolina Herrera, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για την σχέση της με την μόδα: «Υπάρχουν σίγουρα σχεδιαστές που αγαπώ και που απολαμβάνω να συνεργάζομαι. Αλλα αυτό που έχει κυρίως σημασία για μένα είναι το πώς είναι ως άνθρωποι. Αν είναι καλοί και πως συμπεριφέρονται με το προσωπικό τους».

(Visited 23 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
0Shares
Scroll to top