Θαυμασμός! είναι η μόνη λέξη που σου έρχεται όταν κοιτάς τη Jennifer Lopez γυμνή στα 49 της !

Jennifer Lopez: Φωτογραφίζεται γυμνή στα 49 της και κλέβει τις εντυπώσεις!
Ο λόγος? Η διάσημη τραγουδίστρια φωτογράφηθηκε πρόσφατα για λογαριασμό του περιοδικού InStyle και πραγματικά η μόνη λέξη που μπορείς να πεις είναι θαυμασμός για αυτό το κορμί στα 49 της!

Η Jennifer Lopez, που πρωταγωνιστεί στο εξώφυλλο του τεύχους Δεκεμβρίου, έκανε μια άκρως αισθησιακή φωτογράφηση φορώντας μια Valentino Haute Couture κάπα σε μεταλλικό πράσινο, που αφήνει εντελώς ακάλυπτες τις διάσημες καμπύλες της.

Η τραγουδίστρια στα 49 της έχει ένα σώμα που συνεχίζει να προκαλεί θαυμασμό και το οποίο η ίδια αποδίδει σε τρία πράγματα: καθόλου καφεΐνη, καθόλου αλκοόλ και πολύ ύπνο. «Έχω φροντίσει τον εαυτό μου και τώρα φαίνεται», λέει στην συνέντευξή της.

Όπως λέει, μέχρι στιγμής δεν έχει παρατηρήσει κενά μνήμης ή χαμηλή ενέργεια, αν και παραδέχεται πως θολώνουν τα μάτια της όταν κοιτάζει το τηλέφωνό της, πως νιώθει πόνους στην πλάτη και ενίοτε χαλαρούς τους μύες της όταν χορεύει πάρα πολύ, κάτι που καταπολεμά κάνοντας βάρη στην γυμναστική της.

Επίσης εξηγεί πώς είναι να μεγαλώνεις με περισσότερες καμπύλες και γιατί ανέκαθεν αποδεχόταν το σώμα της όπως είναι. «Στην οικογένειά μου, οι καμπύλες δοξάζονταν και ήταν μέρος της κουλτούρας. Τα σχόλια ήταν τύπου, “η Τζένιφερ έχει μεγάλα οπίσθια, αλλά είναι ωραία”», λέει η 50χρονη τραγουδίστρια.

(Visited 160 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
0Shares
Scroll to top