Και όμως οι Kardashians ζητούν άτομο για πρακτική χωρίς μισθό!

Απίστευτο: Oι Kardashians αναζητούν άτομο για πρακτική και δεν δίνουν μισθό!

 Αν και  τα μέλη της οικογένειας Kardashian-Jenner  βγάζουν πολλά εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο, ωστόσο έκπληξη προκάλεσε η αγγελία που δημοσίευσαν πρόσφατα, στην οποία αναζητούν έναν φοιτητή για πρακτική άσκηση μερικής απασχόλησης, χωρίς όμως  να δώσουν μισθό !

Πολλές εταιρείες προσφέρουν την επιλογή σε φοιτητές να κάνουν άνευ αποδοχών πρακτική άσκηση, η οποία υπολογίζεται στη συνέχεια για την απόκτηση του πτυχίου τους. Εξαίρεση δεν αποτελεί η Jenner Communications, η εταιρεία που εκπροσωπεί τη διάσημη οικογένεια.

Καθήκοντα του υποψηφίου θα είναι να κάνει θελήματα, να βοηθάει στην οργάνωση και στις δωρεές.
Οι απαιτήσεις της πρακτικής αυτής εργασίας, όμως, γίνονται ακόμα πιο ενδιαφέρουσες: ο υποψήφιος θα πρέπει επίσης να βοηθάει με το δωμάτιο παιχνιδιών των παιδιών, να κάνει ψώνια και να βγάζει βόλτα τον σκύλο!

Φυσικά, ο ενδιαφερόμενος θα πληρωθεί μόνο με την χαρά και την τιμή να γνωρίσει τις διάσημες αυτές προσωπικότητες από κοντά και να εργάζεται στο Λος Άντζελες.

Πάντως, άτομα που έχουν εργαστεί στην εν λόγω εταιρεία δεν έχουν μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την εμπειρία τους. Όπως λένε, οι συνεργάτες των Kardashians είναι δυσάρεστοι και δεν απαντάνε ερωτήσεις ούτε τους ενδιαφέρει να βοηθήσουν τους φοιτητές.

«Φρικτή» χαρακτηρίζει την εμπειρία του άτομο που είχε προηγουμένως εργαστεί στην Jenner Communications.

Κατηγορούν επίσης την εταιρεία για έλλειψη οργάνωσης και προφανώς και για το γεγονός ότι δεν πληρώνονται για τον κόπο τους.

(Visited 11 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
0Shares
Scroll to top