Κυκλοφόρησε η βιογραφία της Καμίλα Πάρκερ και εκεί διαβάζουμε πολλά για τη σχέση των δύο γυναικών και τον ρόλο που έπαιξε ο Κάρολος

 

Οι απειλές της πριγκίπισσας Νταϊάνα στη Καμίλα: «Έχω Βάλει να σε σκοτώσουν»

Μια βιογραφία της Καμίλα Πάρκερ που είδε το φως της δημοσιότητας με αφορμή τα 70α γενέθλιά της, αποκαλύπτει την παθολογική ζήλια της πριγκίπισσας Νταϊάνας για εκείνη, πριν ακόμη παντρευτεί τον πρίγκιπα Κάρολο.

Η βασιλική συγγραφέας Penny Junor, ισχυρίζεται πώς η Νταϊάνα απειλούσε την ερωμένη του συζύγου της και ότι η Καμίλα είχε λάβει μια σειρά απειλητικών και ανησυχητικών κλήσεων από την πριγκίπισσα.

Της τηλεφωνούσε μέσα στη νύχτα και της έλεγε: «Έστειλα κάποιον να σε σκοτώσει. Είναι έξω στον κήπο».

Μάλιστα στο βιβλίο αναφέρεται πως το περιβάλλον της Νταϊάνα ανησυχούσε πολύ για τις αντιδράσεις της.

Στο ίδιο βιβλίο αναφέρεται ότι η Καμίλα ήταν θύμα της δειλίας του Κάρολου, ο οποίος όχι μόνο δεν δίστασε να της εξομολογηθεί τον έρωτα του αλλά στην πορεία την ικέτευε να ματαιώσει τον γάμο της και έκλαιγε στην αγκαλιά της λίγες ώρες πριν παντρευτεί την Νταϊάνα.

Η συγγραφέας αναφέρει ότι: «Ο Κάρολος την ερωτεύτηκε σχεδόν κεραυνοβόλα και εκείνη ενέδωσε στο φλερτ του, θεωρώντας το χρυσή ευκαιρία να κάνει τον Αντριου Πάρκερ Μπόουλς να ζηλέψει. Λίγους μήνες αργότερα, την Πρωτοχρονιά του 1972, ο Κάρολος έπρεπε να φύγει για ένα πολύμηνο ταξίδι με τη βασιλική φρεγάτα. Δεν κατάφερε όμως να βρει τη δύναμη να της εκφράσει το μέγεθος του, ερωτά του, με αποτέλεσμα εκείνη να αφοσιωθεί και πάλι στη σχέση με τον Μπόουλς, ο οποίος τελικά τη ζήτησε σε γάμο το 1973.

Η Καμίλα ενημέρωσε τον Κάρολο για τον επικείμενο γάμο της με ένα γράμμα, ραγίζοντας την καρδιά του. Μία εβδομάδα πριν ντυθεί νύφη, ο Κάρολος έκανε μια τελευταία προσπάθεια να τη μεταπείσει, ζητώντας της να ματαιώσει τον γάμο, η οποία όμως έπεσε στο κενό. Αρκετά χρόνια αργότερα, οι ρόλοι θα αντιστρέφονταν με τον Κάρολο να ντύνεται γαμπρός παρά τη θέληση του και να κλαίει στην αγκαλιά της την παραμονή του γάμου του με την Νταϊάνα», αναφέρεται μεταξύ άλλων.

(Visited 1.096 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
0Shares
Scroll to top