Λαμπερή πρεμιέρα στο Λονδίνο για το «Mamma Mia 2: Here We Go Again»!

«Mamma Mia 2: Here We Go Again» : Οι αστέρες του Hollywood στην πρεμιέρα του musical στο Λονδίνο!
Πρεμιέρα έκανε τη Δευτέρα το πολυαναμενόμενο «Mamma Mia! Here We Go Again», στο Λονδίνο, συγκεντρώνοντας τους λαμπερούς πρωταγωνιστές του στο Χάμερσμιθ Απόλο. Δέκα χρόνια πριν, το «Mamma Mia!», που προβλήθηκε στις αίθουσες τον Ιούλιο του 2008, , είχε παγκόσμια επιτυχία και γοήτευσε μια γενιά θαυμαστών συνοδευόμενο από τη μουσική των ABBA.

Δέκα χρόνια μετά, ο σκηνοθέτης Ol Parker έφερε τη συνέχεια των περιπετειών της Σόφι και της μητέρας της Ντόνα με εναλλαγές ρόλων, του παρόντος και του παρελθόντος και πολλή μουσική.

Πολλοί ήταν οι αστέρες του Χόλιγουντ που παρευρέθηκαν στην πρεμιέρα της ταινίας.

Η πρωταγωνίστρια Lily James, η οποία υποδύεται το χαρακτήρα της Meryl Streep όταν ήταν νέα, ήταν η πρώτη που έκανε την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί. Μαζί της πόζαρε για τους φωτογράφους η συμπρωταγωνίστριά της Amanda Seyfried, η οποία υποδύεται όπως και στο πρώτο «Mamma Mia!» τη Σόφι.

Η Meryl Streep εμφανίστηκε επίσης στην πρεμιέρα, αν και υπήρχαν φήμες ότι η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός δεν θα έπαιζε στο σίκουελ της ταινίας, καθώς δεν εμφανιζόταν στο τρέιλερ.

Η 72χρονη Cher έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στην πρεμιέρα, ενώ επίσης παρευρέθηκαν και οι πρωταγωνιστές Colin Firth, Pierce Brosnan και Stellan Skarsgård με τις συζύγους τους.

 

(Visited 12 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
0Shares
Scroll to top