Νεαρός Νορβηγός έπιασε κλέφτη…αλά Bruce Willis

Σαν σε σενάριο ταινίας του Χόλιγουντ, ένας νεαρός Νορβηγός κατάφερε να αποτρέψει την κλοπή του αυτοκινήτου του καθώς κρεμάστηκε, φορώντας μόνο το εσώρουχό του και παρά το γεγονός ότι ο υδράργυρος βρισκόταν στους -17 βαθμούς Κελσίου, στην οροφή του οχήματός του το οποίο έτρεχε με ταχύτητα 90 χιλιομέτρων την ώρα.

“Ο Μπρους Ουίλις δεν θα κατάφερνε ποτέ κάτι τέτοιο”, δήλωσε ο Γιαν Νέσλαντ, αρχηγός του αστυνομικού τμήματος του Ράντεσουντ, κοντά στο Κρίστιανσαντ (νότια Νορβηγία).

Ο 25χρονος ξύπνησε τη νύχτα της Τρίτης προς Τετάρτη από τον θόρυβο της μηχανής του αυτοκινήτου του, που ένας άνδρας προσπαθούσε να κλέψει, βγήκε από το σπίτι φορώντας μόνο ένα εσώρουχο κι άρχισε να τρέχει στο χιόνι. Αρχικά γαντζώθηκε από την πόρτα και κατόπιν κατάφερε να σκαρφαλώσει στην οροφή του οχήματος, όπου παρέμεινε για μια απόσταση πολλών χιλιομέτρων κι ενώ το αυτοκίνητο έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα, που είχε φτάσει τα 90 χιλιόμετρα ανά ώρα, εξήγησε ο Νέσλαντ.

maxresdefault2jpg

Ο άνδρας  στη συνέχεια κατάφερε να σπάσει το πίσω παρμπρίζ με το γόνατό του κι ακινητοποίησε τον επίδοξο ληστή, ενώ το όχημα κατέληξε σε ένα στηθαίο ασφαλείας σε μια γέφυρα.

“Δεν είναι κάτι που προτείνουμε στους πολίτες να κάνουν, όμως, από τη στιγμή που το έκανε, πρόκειται για απίστευτη ιστορία”, τόνισε ο αστυνομικός. “Ούτε στις ταινίες δεν πιστεύω ότι βλέπουμε κάτι ανάλογο”, σημείωσε.

Ο κακοποιός, γνωστός στις αστυνομικές αρχές για κλοπές, όπως μεταδίδουν μέσα ενημέρωσης, ανακρίνεται από την αστυνομία σήμερα, ενώ ο Νορβηγός “Μπρους Ουίλις”,τα στοιχεία του οποίου δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα, που υπέστη κρυοπαγήματα, νοσηλεύεται σε νοσοκομείο.

Bruce-Willis-Net-Worth

(Visited 18 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
0Shares
Scroll to top