Ο Αλβάρο παντρεύεται με τη δημοσιογράφο αγαπημένη του, πρότου καλά καλά βγει το διαζύγιο του με την Αθηνά Ωνάση

Πριν καλά καλά να βγει το διαζύγιο του Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο με την Αθηνά Ωνάση  ο Βραζιλιάνος ιππέας ετοιμάζεται να ντυθεί ξανά γαμπρός.

Ο Ντόντα και η δημοσιογράφος-παρουσιάστρια αγαπημένη του, Ντενίζ Σεβέρο όρισαν μάλιστα και την ημερομηνία του γάμου τους. Το ερωρευμένο ζευγάρι αναμένεται να ενωθεί με ιερά δεσμά του γάμου στις 22 Σεπτεμβρίου.

Ο γάμος τους θα γίνει στην Πορτογαλία και συγκεκριμένα στην πόλη Αλγκάβρε της Πορτογαλίας.

Ο Ντόντα μιλώντας στο BUNTE αποκάλυψε: «Η υποδομή στη Βραζιλία δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτήν στην Ευρώπη. Γι ‘αυτό και θα παντρεύτουμε στην Πορτογαλία. Αγαπάμε αυτή τη χώρα. Άλλωστε έχω και πορτογαλικό διαβατήριο».

Ο ίδιος, χαρούμενος γι’ αυτή την υπέροχη εξέλιξη στην προσωπική του ζωή, πρόσθεσε: «Έχουμε προσκαλέσει 300 φίλους και συγγενείς, αναμένουμε ότι θα έρθουν 200».

Να θυμίσουμε ότι ο Ντόντα και η Αθηνά είχαν παντρευτεί τον Δεκέμβριο του 2005 αλλά το τέλος του γάμου τους ήρθε το καλοκαίρι του 2016 όταν, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, η χρυσή Ελληνίδα κληρονόμος «έπιασε» στα πράσα τον σύζυγό της να την απατά. Το διαζύγιο πάντως του πρώην ζευγαριού εκδόθηκε τον Νοέμβριο του 2017, με τον Ντόντα ήδη να ζει έναν μεγάλο έρωτα με την Ντενίζ με την οποία δείχνει πολύ ευτυχισμένος και ερωτευμένος.

(Visited 21 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
0Shares
Scroll to top