Ο οίκος Chanel παρουσιάζει ένα καινοτόμο προϊόν ομορφιάς(Blue Serum) , που έχει τις πηγές του στην Ελλάδα !

 

Blue Serum: Η νέα καμπάνια του οίκου Chanel με άρωμα Ελλάδας

Ένα νέο serum που υπόσχεται μακροζωία με την ονομασία «Blue Serum» λάνσαρε ο διάσημος οίκος Chanel.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας για την δημιουργία του, οι ειδικοί του οίκου ανακάλυψαν, ότι οι άνθρωποι που ζουν περισσότερο, είναι αυτοί που περνάνε τις ζωές τους στις «Μπλε Ζώνες», και συγκεκριμένα, στη Σαρδηνία, την Κόστα Ρίκα και την Ικαρία.

Ένα καινοτόμο προϊόν που όπως υποστηρίζει η CHANEL αποτελεί έναν νέο ορίζοντα στην περιποίηση της επιδερμίδας και μια νέα υπόσχεση για κάθε γυναίκα.

Εμπνευσμένο από τις Μπλε Ζώνες, τις περιοχές του πλανήτη με μεγαλύτερο δείκτη μακροζωίας αλλά και ευζωίας, η Chanel δημιούργησε αυτό το προϊόν για να δείχνει η επιδερμίδα πιο νέα και υγιής καθώς συνδυάζει 3 αντιοξειδωτικά και αναζωογονιτικά συστατικά που προέρχονται από τις Μπλε Ζώνες.

Έτσι, για τη σύνθεση του, τα συστατικά που χρησιμοποίησαν είναι ο πράσινος καφές από την Κόστα Ρίκα, οι ελιές από τη Σαρδηνία και το μαστιχόδεντρο από την χώρα μας, στην οποία αφιέρωσαν και ένα από τα βίντεο για το λανσάρισμα του Blue Serum.

Στο βίντεο, πλάνα του οποίου έχουν γυριστεί και στην Ικαρία, αναδεικνύονται οι ομορφιές του φυσικού τοπίου σε συνδυασμό με την ευεργετική επίδραση των φυσικών αγαθών στην ανθρώπινη ζωή. Πλάνα φαίνεται να υπάρχουν και από τα μαστιχόδεντρα της Χίου. Για την Ικαρία πάντως γίνεται λόγος και στην παρουσίαση του προϊόντος στην επίσημη ιστοσελίδα της CHANEL.

Χαρακτηριστικά στο βίντεο αναφέρεται:

«Ο ήλιος βρίσκεται στα πάντα εδώ. Στο χώμα, στα φυτά- και σε αυτό το δέντρο, το μαστιχόδεντρο, του οποίου οι άνθρωποι αξιοποιούν τις μοναδικές, αναγεννητικές δυνάμεις. Είναι κάτι ξεχωριστό. Κάποιοι το αποκαλούν μυστήριο. Αλλά είναι απλώς η ζωή. Ίσως γι’ αυτό οι άνθρωποι εδώ ζουν περισσότερο. Η Ελλάδα είναι όλα αυτά. Και, πλέον ένα κομμάτι της αποκαλύπτεται σ’ εσάς».

Δείτε το βίντεο εδώ:

(Visited 15 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
0Shares
Scroll to top