Ο Ben Affleck μας εκπλήσσει με την απόφαση του να μην σκηνοθετήσει τον επόμενο Batman!

 

Ο Ben Affleck δεν θα σκηνοθετήσει τον επόμενο Batman

Ο Ben Affleck δεν πρόκειται να σκηνοθετήσει την επόμενη ταινία του Μπάτμαν.

Αν και πριν από έναν μήνα ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης , είχε επιβεβαιώσει ότι θα σκηνοθετήσει  τον επόμενο Batman προς μεγάλη ευχαρίστηση των φαν της ταινίας , τελικά προς μεγάλη μας κατάπληξη , αποφάσισε να παραιτηθεί από την ιδέα τού να σκηνοθετήσει τη συνέχεια του Batman. Θα κρατήσει όμως τον πρωταγωνιστικό ρόλο και την παραγωγή της ταινίας.

«Υπάρχουν ορισμένοι χαρακτήρες που έχουν μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά εκατομμυρίων ανθρώπων», δήλωσε ο Affleck σύμφωνα με δημοσίευμα του Variety. «Το να υποδύεσαι τον Μπάτμαν απαιτεί μεγάλες θυσίες. Απαιτεί πάθος και την καλύτερη δυνατή ερμηνεία. Κατάλαβα όμως ότι δεν μπορώ να κάνω και τα δύο παράλληλα, και να παίζω και να σκηνοθετώ σε μία τόσο απαιτητική ταινία».

«Αποφασίσαμε από κοινού με τους επικεφαλής του στούντιο να βρούμε έναν σκηνοθέτη που θα συνεργαστεί μαζί μας. Είμαι τελείως δοσμένος στο σχέδιο αυτό και ανυπομονώ να το κάνω πραγματικότητα για τους χιλιάδες οπαδούς του Μπάτμαν σε όλο τον κόσμο», δήλωσε ο Affleck.

Ο Affleck όπως είχε δηλώσει παλαιότερα, θέλοντας να κάνει τη διαφορά με τον «Batman» του Τιμ Μπάρτον και το  «Batman Begins» του Κρίστοφερ Νόλαν σκέφτηκε να ονομάσει την ταινία του «The Batman», δηλαδή: Ο Μπάτμαν.

(Visited 7 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
0Shares
Scroll to top