Ο David Beckham έφαγε μαζί με τα παιδιά του στο πανάκριβο εστιάτοριο του Salt Bae

 

Οι Beckham ξετρελάθηκαν με τον Salt Bae και την κίνηση με το αλάτι!

  O David Beckham αποφάσισε να πάει μαζί με τα παιδιά του στο εστιατόριο του διάσημου Τούρκου σεφ Nusr-et που έχει γίνει viral τις τελευταίες εβδομάδες, λόγω των υψηλών τιμών, των μικροσκοπικών μερίδων αλλά και εξαιτίας του γεγονότος πως ο σεφ δεν φορά γάντια την ώρα που πιάνει το κρέας, με αποτέλεσμα να δεχθεί μια επίσκεψη από την υγειονομική υπηρεσία της πόλης.Ο 42χρονος Beckham ανήρτησε ένα βίντεο στο Instagram στο οποίο φαίνεται να απολαμβάνει μια μπριζόλα με ένα επικίνδυνα κοφτερό μαχαίρι από τον ίδιο τον Salt Bae, προτού ο γιος του δοκιμάσει την περίφημη τεχνική του αλατίσματος.

Στο πρώτο βίντεο, ο David περιμένει υπομονετικά την μπριζόλα του καθώς ο Τούρκος σεφ, Nusr-et ετοιμάζει το υπέροχο γεύμα τους.

Πρώτα ακονίζει το μαχαίρι του και στη συνέχεια κόβει την μπριζόλα επάνω στο ξύλο κοπής ενώ κοιτά με έντονο βλέμμα την κάμερα, με αποτέλεσμα ο πρώην ποδοσφαιριστής να εντυπωσιάζεται.

Συνεχίζει να κόβει την μπριζόλα χωρίς να κοιτά καν, και μετά κάνει την χαρακτηριστική του κίνηση, αλατίζοντας το κρέας προτού δώσει ένα κομμάτι στον David με το μαχαίρι.

Σε ένα δεύτερο βίντεο που ανέβασε στη σελίδα του ο Salt Bae, οι γιοι του David, ο 15χρονος Romeo και ο 13χρονος Cruz μαζί με την μικρή του κόρη Harper, δοκιμάζουν την τεχνική του.

Ο σεφ βγάζει γρήγορα-γρήγορα δύο μεγάλα κόκαλα, με την Harper να κοιτά με δέος. Και στη συνέχεια προτρέπει τους δύο νεαρούς να δοκιμάσουν να αλατίσουν το κρέας.

Η οικογένεια Beckham είναι fan του εστιατορίου του Salt Bae, με τον David και τον μεγάλο του γιο Brooklyn να έχουν ξανακάνει την περίφημη κίνηση με το αλάτι κατά τις επισκέψεις τους νωρίτερα αυτό το μήνα.

(Visited 18 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
0Shares
Scroll to top