Ο George Clooney περιγράφει τον παράδοξο τρόπο που γνωρίστηκε με την Amal!

 

Ο George Clooney ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «My Next Guest Needs No Introduction with David Letterman» και αποκάλυψε τον παράδοξο τρόπο που γνωρίστηκαν με την σύζυγό του, Amal Alamuddin.

Όπως εξηγεί, το 2013 η Amal είχε περάσει από το σπίτι του στην Λίμνη Κόμο μαζί με έναν κοινό τους φίλο, πηγαίνοντας προς τις Κάννες. Ωστόσο ήταν ο ατζέντης του που φαίνεται πως προέβλεψε την εξέλιξη που θα είχε τελικά εκείνη η συνάντησή τους.

«Δέχθηκα ένα τηλεφώνημα από τον ατζέντη μου, ο οποίος μου είπε, “Γνώρισα αυτή τη γυναίκα που έρχεται στο σπίτι σου και την οποία θα παντρευτείς”. Όντως έτσι εξελίχθηκε», λέει ο George Clooney.

Ο ηθοποιός είπε επίσης πως στην αρχή δεν ήταν καθόλου σίγουρος πως η Amal ενδιαφερόταν και πως σε εκείνη την πρώτη συνάντησή τους, παρόντες ήταν και οι γονείς του.

«Το πιο αστείο ήταν πως τότε με είχαν επισκεφθεί ο πατέρας και η μητέρα μου οπότε ήταν και οι γονείς μου παρόντες. Απλώς μιλήσαμε, βασικά ξενυχτήσαμε κουβεντιάζοντας. Και πήρα την διεύθυνση του email της, επειδή θα μου έστελνε μερικές φωτογραφίες των γονιών μου. Δεν ήξερα αν ήθελε να βγει μαζί μου, εγώ νόμιζα πως ήμασταν φίλοι», λέει ο George Clooney.

(Visited 15 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
0Shares
Scroll to top