Ο Robbie Williams αποκαλύψε το λόγο που βρέθηκε στην εντατική και ακύρωσε το υπόλοιπο της περιοδείας του

Βίντεο: Ο Robbie Williams αποκάλυψε το σοβαρό πρόβλημα της υγείας του που τον οδήγησε στη ΜΕΘ
Ο διάσημος τραγουδιστής μίλησε πρόσφατα για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που τον οδήγησε στην εντατική, αλλά και στην ακύρωση των υπόλοιπων συναυλιών της περιοδείας του φέτος το καλοκαίρι.

Καθισμένος σε ένα παγκάκι στον κήπο του σπιτιού του στο Λος Άντζελες, δήλωσε μέσω του YouTube: «Είμαι καλά. Αναρρώνω από μία ασθένεια τις τελευταίες πέντε εβδομάδες. Δυστυχώς, αυτή η αρρώστια με χτύπησε στο τέλος τις περιοδείας μου που πήγαινε τόσο καλά».«Ο κόσμος στις συναυλίες ήταν υπέροχος, ήμουν μια χαρά, η μπάντα εκπληκτική, ήμουν ένας στρατιώτης και ήθελα να ολοκληρώσω αυτήν την περιοδεία και έπρεπε να πάω στη Μόσχα και στην Αγία Πετρούπολη, αλλά τότε πήρα τα αποτελέσματα. Ήταν τόσο ανησυχητικά που κατέληξα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Έτσι δεν μπόρεσα να πάω. Έχω να ακυρώσω συναυλίες για λόγους υγείας από το 1998 και ξέρετε ότι αν δεν μπορώ να κάνω κάτι, δεν το κάνω», κατέληξε

Μιλώντας για τον νέο τρόπο ζωής του, είπε: «Τώρα είμαι vegan, κάνω πιλάτες και γιόγκα κάθε μέρα και τρώω μόνο ένα big burger την Κυριακή. Ξέρω ότι θα είμαι καλύτερα από ποτέ».

Ο λόγος που αναγκάστηκε να ακυρώσει τις συναυλίες ήταν λόγω μετατόπισης του μεσοσπονδύλιου δίσκου.  Όπως είπε στην Daily Star, «το πιο δύσκολο πράγμα για να κάνω την περιοδεία ήταν η υγεία μου και η πλάτη μου, είχα έναν μετατοπισμένο δίσκου και ήμουν ο βασιλιάς του άγχους».

Ο τραγουδιστής, που έχει μιλήσει ανοιχτά και για την κατάθλιψη και την αγοραφοβία του, σημείωσε: «Οφείλεις να είσαι καλά σωματικά και ψυχικά».

«Πρέπει να είμαι ψυχικά δυνατός για να διαχειριστώ το γεγονός ότι ένα εκατομμύριο και πλέον άνθρωποι έρχονται για να με δουν και εγώ δεν μπορώ γιατί έχω μία κακή πλάτη, αλλά πρέπει».

(Visited 6 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
0Shares
Scroll to top