Ο Ryan Reynolds αποκαλύπτει τι πήγε να περάσει λαθραία από τα σύνορα και όπως ήταν φυσικό τον…έπιασαν

Προ ημερών καλεσμένος στην εκπομπή “The Graham Norton Show” ήταν ο πολύ γνωστός ηθοποιός Ryan Reynolds, πραγματοποιώντας και μία αποκάλυψη που μέχρι και εκείνη τη στιγμή ελάχιστοι γνώριζαν.

Ο  χολιγουντιανός ηθοποιός αποκάλυψε οτι πέρασε λαθραία από τα σύνορα προϊόντα που του ζήτησε η σύζυγός του, Blake Lively.

Ο ηθοποιός λοιπόν ομολόγησε τα εξής: “Η γυναίκα μου αγαπά το καλό φαγητό και ειδικά κάποιες μηλόπιτες που φτιάχνουν στο Βανκούβερ, όπου και μεγάλωσα. Έτσι, αγόρασα μερικές και τις πέρασα από τα σύνορα παρά το ότι απαγορεύεται”.

blake-lively-ryan-reynolds-baby-00

Όπως είπε ο υπάλληλος που έλεγξε τις αποσκευές του κατάλαβε πως κάτι δεν πήγαινε καλά, ωστόσο γλίτωσε το πρόστιμο, το οποίο μπορεί να «αγγίξει» ακόμα και τα 9.000 ευρώ! «Είχα στο πρόσωπό μου την πιο χαζή έκφραση που θα μπορούσα να έχω», υπογράμμισε ο 39χρονος σταρ.

Και συνεχίζει την εξιστόρησή του ο Ryan λέγοντας οτι: “Είχα στο πρόσωπό μου την πιο χαζή έκφραση που θα μπορούσα να έχω”.Και φυσικά ο υπάλληλος που έλεγξε τις αποσκευές του κατάλαβε πως κάτι δεν πήγαινε καλά.Το πρόστιμο που γλύτωσε μπορεί να άγγιζε ακόμα και τα 9.000 ευρώ.

Έρωτας γαρ…

Ryan-Reynolds-2015-InStyle-Photo-Shoot-0011

(Visited 16 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
0Shares
Scroll to top