Παντρεύονται ο Κρις Μάρτιν και η Ντακότα Τζόνσον; Ποιοι δε θέλουν αυτό το γάμο?

Παντρεύονται ο Κρις Μάρτιν και η Ντακότα Τζόνσον; 

Έχουν σχέση μόνο μερικούς μήνες, αλλά ο Κρις Μάρτιν και η Ντακότα Τζόνσον σχεδιάζουν ήδη το ταξίδι του μέλιτος.

«Ο Κρις λέει ότι ποτέ δεν αισθάνθηκε τόσο άνετα σε μία σχέση, σκέφτεται ότι είναι το πιο κουλ κορίτσι κι έχει ήδη πει ότι την αγαπάει», δήλωσε μία πηγή στην ιστοσελίδα RadarOnline.com, που ασχολείται με τις ζωές των διάσημων.

Και βέβαια τα αισθήματα είναι αμοιβαία αφού και η 28χρονη Ντακότα λέει στους φίλους της ότι γνωρίζει πως ο 40χρονος Μάρτιν είναι ο άντρας που θα παντρευτεί.

«Έχουν ήδη πει ότι έχουν συζητήσει τη δυνατότητα να παντρευτούν το επόμενο έτος, θέλουν απλώς πρώτα να δουν πώς θα είναι τα ταξίδι τους για την περιοδεία του Κρις πριν κάνουν το μεγάλο βήμα», λέει η πηγή.

Ενώ οι άνθρωποι που είναι κοντά στο ζευγάρι υποστηρίζουν αυτήν την αγάπη, η πρώην σύζυγος του Μάρτιν, Γκουίνεθ Πάλτροου δεν είδε με καλό μάτι τη σχέση του τραγουδιστή.

Η 45χρονη Πάλτροου δεν συμφωνεί με το γεγονός ότι το ζευγάρι έχει μεγάλη διαφορά ηλικίας, εξοργίζοντας τον 40χρονο Κρις.

Ο Μάρτιν και η Πάλτροου ήταν παντρεμένοι για 10 χρόνια πριν χωρίσουν το 2014 και έχουν δύο παιδιά, την 13χρονη Απλ και τον 11 Μόουζες.

(Visited 472 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
0Shares
Scroll to top