Ποιοι είναι οι καλύτεροι και ποιοι οι χειρότεροι εραστές κατά την Πάμελα Άντερσον

Η Πάμελα Άντερσον είναι ιδιαίτερα ενεργή στα κοινωνικά δίκτυα. Το τελευταίο διάστημα, μέσα από τον λογαριασμό της στο twitter, αναφερόταν σε πολιτικά ζητήματα και έκανε διάλογο με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Αυτή τη φορά όμως, το… τιτίβισμα της ήταν διαφορετικό από όσα είχε κάνει και συζητήθηκε πολύ. Η Πάμελα Άντερσον άφησε τα θέματα της πολιτικής και αποφάσισε να ασχοληθεί με κάτι πιο «πιπεράτο», το σεξ.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στις ταινίες πορνό και στα βιντεοπαιχνίδια και ανέφερε πως αυτά τα δυο ευθύνονται για το γεγονός ό,τι δεν υπάρχουν πλέον αξιόλογοι άνδρες εραστές και τα χαρακτήρισε ως «βίτσια».

«Οι χειρότεροι εραστές βλέπουν πορνό, γίνονται μουδιασμένοι, ασυναίσθητοι, στο τέλος χρειάζονται όλο και περισσότερη ποικιλία, μέχρι και βία. Ο έρωτας δεν μοιάζει με αυτό που δείχνει το πορνό. Σέξι είναι οι θαρραλέοι άντρες που διαβάζουν και ασχολούνται με τα όσα συμβαίνουν στον κόσμο. Οι καλύτεροι εραστές είναι οι βίγκαν. Είναι αποδεδειγμένο» έγραψε η Πάμελα Άντερσον στο ένα της tweet.

Η ηθοποιός όμως ασχολήθηκε και με τα βιντεοπαιχνίδια τα οποία επιλέγουν οι άντρες για να γεμίσουν τον ελεύθερο τους χρόνο. «Έχουμε χάσει πολλούς άντρες μέσα σ’ αυτή τη μάστιγα. Δεν υπάρχει επιστροφή», έγραψε και παρότρυνε τους γονείς να κρατάνε τα παιδιά τους μακριά από αυτά τα παιχνίδια.

Screenshot_9

Πηγή: www.news.gr

(Visited 11 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
0Shares
Scroll to top