Προς πώληση το σπίτι της Jane Fonda

 

Το υπερπολυτελές σπίτι της Jane Fonda!

Η Jane Fonda μετά από αρκετό καιρό κατάφερε να πουλήσει το σπίτι της, αφού προηγουμένως είχε ρίξει δύο φορές την τιμή του.

Το σπίτι διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια, γυμναστήριο και μια θερμαινόμενη πισίνα και η τιμή του ήταν στα 10 εκατομμύρια δολάρια.

Τον περασμένο Ιανουάριο, όταν βγήκε το πωλητήριο, η τιμή ήταν στα 13 εκατομμύρια δολάρια, υποχώρησε τον Μάρτιο στα 11,5 εκατομμύρια και μειώθηκε κι άλλο στα 9,9 εκατομμύρια δολάρια τον περασμένο Αύγουστο.

Η διάσημη ηθοποιός και ο σύζυγός της αποφάσισαν να πουλήσουν το σπίτι τους, μετά τον χωρισμό τους, στο οποίο ζούσαν επί πέντε χρόνια.

Η κατοικία βρίσκεται στο Τρουνστέιλ Εστέιτς, μια πολυπόλητη γειτονιά που φιλοξένησε στο παρελθόν τον Elvis Presley, και την Jennifer Aniston.

Ένα από τα ατού της κατοικίας είναι η εκπληκτική θέα στα φαράγγια της Καλιφόρνιας και στον Ειρηνικό Ωκεανό. Το 660 τετραγωνικών μέτρων σπίτι είναι οικολογικό. Στα υλικά σχεδιασμού περιλαμβάνονται διπλά παράθυρα με μηχανικές αποχρώσεις, φωτοβολταϊκά ηλεκτρικά πάνελ, δάπεδα από μπαμπού και φιλικά προς το περιβάλλον τζάκια. Επίσης, το διώροφο οίκημα διαθέτει μοντέρνο σχεδιασμό ανοιχτού τύπου.

Σε κάθε δωμάτιο, οι γυάλινοι τοίχοι επιτρέπουν στο φως να ρέει μέσα στους εσωτερικούς χώρους. Ο κεντρικός όροφος διαθέτει μια μεγάλη κουζίνα με πράσινο πάγκο από χαλαζία, μια διπλή νησίδα, κορυφαίες ηλεκτρικές συσκευές και ένα κελάρι.

Στο κατώτερο επίπεδο υπάρχει αίθουσα προβολών και ένα γυμναστήριο. Στον εξωτερικό χώρο διακρίνει κανείς ένα ανοιχτό τζάκι και μια θερμαινόμενη πισίνα.

(Visited 14 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
0Shares
Scroll to top