Πώς αποκάλουν την Kate Middleton στο παλάτι?

Σχετική εικόνα

Μπορεί η Kate Middleton να φέρει τον τίτλο της Δούκισσας του Cambridge, αλλά σχεδόν κανένα από τα μέλη της αγγλικής βασιλικής οικογένειας δεν την φωνάζει έτσι, με εξαίρεση τις επίσημες εκδηλώσεις.
Αποτέλεσμα εικόνας για kate middleton
Η Kate Middleton, που από το 2011 είναι παντρεμένη με τον πρίγκιπα William, δεν θέλει να την φωνάζουν με τον τίτλο της, αλλά ούτε καν με το όνομά της.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, το όνομα με το οποίο όλοι στο παλάτι την φωνάζουν (και οι φίλοι της και η οικογένειά της) δεν είναι καν το Kate.Αποτέλεσμα εικόνας για kate middleton

Συγκεκριμένα ο πρίγκιπας William έχει αποκαλύψει πως την φωνάζει Catherine, αφού αυτό είναι το κανονικό της όνομα και το χαϊδευτικό Kate το απέκτησε όταν ήταν φοιτήτρια. Όμως και ο πρίγκιπας Harry, λίγο πριν το γάμο του, είπε πως αποκαλεί Cath (το χαϊδευτικό του Catherine) τη γυναίκα του αδελφού του.

Η Kate σε παλαιότερη συνέντευξή της στο BBC Radio1 είχε παραδεχτεί πως όλοι στο παλάτι την φωνάζουν Catherine, αλλά με χιούμορ είχε προσθέσει πως η ίδια απαντάει όπως και αν την αποκαλέσεις.

(Visited 78 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
0Shares
Scroll to top