Πώς κατάφερε η πρώην κα Τραμπ να κάνει έξαλλη τη Μελάνια Τραμπ και τι απαντά μέσω του εκπρόσωπου της

 

Έξαλλη η Μελάνια Τραμπ με την πρώην σύζυγό του Ντόναλντ Τραμπ

Η πρώην σύζυγος του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ , Ιβάνα , προκάλεσε την έντονη αντίδραση της νυν συζύγου του, Μελάνια.

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Good Morning America» του δικτύου ABC News , η 68χρονη Ιβάνα, μεσούσης της εκστρατείας της για την προώθηση του βιβλίου της με τίτλο «Raising Trump», διεκδίκησε τον τίτλο της «Πρώτης Κυρίας» αστειευόμενη και γελώντας μεν, αλλά με το αστείο αυτό δεν γέλασε καθόλου η Μελάνια.

Όταν ρωτήθηκε κάθε πότε συνομιλεί με τον πρώην σύζυγό της, η Ιβάνα Τραμπ απάντησε: «Μία φορά κάθε δύο εβδομάδες. Εχω τον απευθείας αριθμό του στον Λευκό Οίκο αλλά δεν θέλω να τον καλώ σε αυτόν, γιατί βρίσκεται η Μελάνια εκεί. Δεν θέλω να προκαλέσω ζήλια… Είμαι η πρώτη σύζυγος Τραμπ… Είμαι η Πρώτη Κυρία» και ξέσπασε σε γέλια.

Η Μελάνια Τραμπ δεν γέλασε όμως και εκπρόσωπός της σχολίασε ότι η Ιβάνα προσπαθεί να στρέψει πάνω της την προσοχή.

«Η κ. Τραμπ έκανε τον Λευκό Οίκο ένα σπιτικό για τον Μπάιρον και τον πρόεδρο. Της αρέσει να ζει στην Ουάσινγκτον και την τιμά ο ρόλος της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση. «Σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τον τίτλο και τον ρόλο της για να βοηθήσει παιδιά και όχι για να πουλήσει βιβλία», ήταν το… καρφί για την πρώην σύζυγο του προέδρου.

«Είναι σαφές ότι δεν έχει ουσία αυτή η δήλωση μίας πρώην, είναι δυστυχώς μόνο μία προσπάθεια για προσοχή και για να δημιουργήσει θόρυβο για το συμφέρον της», καταλήγει η ανακοίνωση σύμφωνα με το TIME.

Πηγή : govastileto.gr

 

(Visited 37 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
0Shares
Scroll to top