Σε πελάγη ευτυχίας είναι ο Daniel Craig και η Rachel Weisz αφού έγιναν για πρώτη φορά γονείς!

Ο Daniel Craig και η Rachel Weisz έγιναν ξανά γονείς, φέρνοντας στον κόσμο το πρώτο τους παιδί μαζί.Ο 50χρονος πρωταγωνιστής των ταινιών James Bond έχει επίσης μια 26χρονη κόρη ενώ η 48χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός έναν 12χρονο γιο, από προηγούμενες σχέσεις τους.

Σύμφωνα με βρετανικά μέσα ενημέρωσης, το μωρό είναι κορίτσι και το ζευγάρι «πολύ χαρούμενο». Η Rachel Weisz ανακοίνωσε πως ήταν έγκυος στη διάρκεια συνέντευξής της στους New York Times τον περασμένο Απρίλιο: «Θα κάνουμε ένα μικρό ανθρωπάκι». Οι δυο ηθοποιοί έχουν καταφέρει να κρατήσουν την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κάτι ασυνήθιστο για A-List ονόματα.

O γάμος τους τον Ιούνιο του 2011 αιφνιδίασε τους θαυμαστές τους, πολλοί εκ των οποίων δεν είχαν καν ιδέα πως οι δυο τους έχουν σχέση. Το 2015 ο Daniel Craig είχε πει στο περιοδικό GQ πως έχουν «πολύ κόσμο να ευχαριστήσουν» για το ότι κατάφεραν να κρατήσουν μυστικό τον γάμο τους. «Αυτό ήταν το θέμα, το κάναμε για προσωπικούς λόγους. Το μυστικό είναι μυστικό», είχε πει. Σύμφωνα με το Harpers Bazaar, οι δυο ηθοποιοί γνωρίζονταν εδώ και χρόνια αλλά ήταν το «Dream House», μια ταινία στην οποία έπαιξαν μαζί, που πυροδότησε την σχέση τους.

(Visited 3 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
0Shares
Scroll to top